Греењето на пелет е еден од најефикасните и најеколошките начини на греење. После големо и детално истражување на пазарот ви ги преставуваме котлите и камините на пелет кој се со најдобар сооднос цена/квалитет. За квалтитет говори и 7 годишната продажба од кој 99% без рекламации и 1% решени рекламации.

Пелет Ројал

А1 класа ISO 17225-2
100% Бука
Влажност < 6.4% Пепел < 0.5%
Калоричност >18,5 Mj/Kg

Цена
210 ден / 15кг вреќа

 

Пелет Мешавина

А1 класа ISO 17225-2
70% Бука 30% Ела
Влажност < 7% Пепел < 7%
Калоричност >18,0 Mj/Kg

Цена
190 ден / 15кг вреќа

БРИКЕТИ

Еколошки сертификат
100% Бука
Високакалоричност 5.2 KW/Kg
преосвано без лепаци

Цена
170ден/10кг

 

 

Нова 25кв парно

Капацитет на загревање m2: 180

Надворешни димензии: 61x128x63cm

Капацитет на резервоар 30 Kg

Модерен нов дизајн

Цена
79.950 ден

 

Нова 30кв парно

Капацитет на загревање m2: 230

Надворешни димензии: 61х133x63cm

Капацитет на резервоар 35 Kg

Модерен нов дизајн

Цена
86.100 ден

 

Вега 12кв дувалка

Капацитет на загревање m2: 100

Надворешни димензии: 53,8x68x108cm

Капацитет на резервоар 15 Kg

Дувалка за две простории

Цена
51.500 ден

 

Солара 6КВ Дувалка

Капацитет на загревање m2: 50

Надворешни димензии: 50*47*80 cm

Капацитет на резервоар 12.5 Kg

Цена
36.000ден

 

Тукуна 8КВ Дувалка

Капацитет на загревање m2: 70

Надворешни димензии: 48*63*100 cm

Капацитет на резервоар 15 Kg

Цена
39.000ден

 

Карина 10КВ Дувалка

Капацитет на загревање m2: 90

Надворешни димензии: 48*63*105 cm

Капацитет на резервоар 15 Kg

Цена
42.500ден

 

 

Минима 12КВ парно

Капацитет на загревање m2: 100

Надворешни димензии: 61*55*86 cm

Капацитет на резервоар 20 Kg

Можност за котел варијанта

Цена
57.500ден

 

Алба 18КВ парно

Капацитет на загревање m2: 130

Надворешни димензии: 61*56*91 cm

Капацитет на резервоар 22 Kg

Можност за котел варијанта

Цена
66.500ден

 

Аурига 25КВ парно

Капацитет на загревање m2: 180

Надворешни димензии: 61*56*106 cm

Капацитет на резервоар 30 Kg

Можност за котел варијанта

Цена
72.500ден

 

 

Минимакс 27КВ парно

Капацитет на загревање m2: 200

Димензии в112х62х62cm

Капацитет на резервоар 30 Kg

Цена
77.900ден

 

Максима 33КВ парно

Капацитет на загревање m2: 250

Димензии в130х73х69cm

Капацитет на резервоар 40 Kg

Цена
85.500ден

 

Орион 42КВ парно

Капацитет на загревање m2: 330

Димензии в160х73х69cm

Капацитет на резервоар 60 Kg

Цена
91.000ден

 


 

 

Венус 12КВ парно

Капацитет на загревање m2: 100

Надворешни димензии: 69*66*90 cm

Капацитет на резервоар 20 Kg

Цена
79.500ден

 

Астра 18КВ парно

Капацитет на загревање m2: 130

Надворешни димензии: 61*63*101 cm

Капацитет на резервоар 22 Kg

Цена
85.900ден

 

Космо 25КВ парно

Капацитет на загревање m2: 180

Надворешни димензии: 61*63*115 cm

Капацитет на резервоар 30 Kg

Цена
90.500ден

 


 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сите типови на камини и котли.

 5 години гаранција на механика, бесплатно прво пуштање во употреба и обезбеден сервис. 

Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.