Идеално решение доколку сакате естетски да разубавите една просторија а притоа да добиете многу дневна светлина како и топлотна и звучна изолација зачувувајќи ја интимата. Направени од компресирано стакло, стаклените призми или стаклените цигли се високо отпорни на надворешни влијаниа, термо и звучни изолатори, ја спроведуваат дневната светлина. Ги има во повеќе форми и бои. Се употребуваат за повеќе намени како преградни зидови, прозори, панели, огради, прегради...Лесни за одржувуње и чистење. Се монтираат со класично зидање со бел лепак со крстчиња или со арматурно железо.

Призма Облак

25 парчиња во м2

Димензии: 19 х 19 х 8см

Цена
130 ден/парче
Призма Мрежа

25 парчиња во м2

Димензии: 19 х 19 х 8см

Цена
130 ден/парче
Призма Меур

25 парчиња во м2

Димензии: 19 х 19 х 8см

Цена
160 ден/парче
Призми во боја

Достапни бои по порачка:

мат, сина, зелена, розе, сива

Цена
290 ден/парче
Примза Паралела

25 парчиња во м2

Димензии: 19 х 19 х 8см

Цена
130ден/парче
Призма мрежа голема

25 парчиња во м2

Димензии: 19 х 19 х 8см

Цена
130/парче
Призма Сахара

25 парчиња во м2

Димензии: 19 х 19 х 8см

Цена
290ден/парче
Призма Оптикал

25 парчиња во м2

Димензии: 19 х 19 х 8см

Цена
160ден/парче

 

Лексан материјалот најчесто се користи за настрешници, покривки, прегради и застаклување на простории каде би сакале да има продор на надворешна светлина. Лесно се монтира, флексибилен, издржлив, отпорен на временски влијанија ув заштита, термо и звучна изолација и во случај на пожар плочите само се топат не горат. Го има во повеќе бои и дебелини. Идеален за полукружни форми. 


 

Лексан Транспарентен

Димензии: 6м х2.10м табла

3м х2.10м половина табла 

4 мм    4.788 ден/табла

6 мм    6.804 ден/табла

8 мм    8.064  ден/табла

10мм   8.694 ден/табла

 

Лексан Бронза

Димензии: 6м х2.10м табла

3м х2.10м половина табла 

4 мм    4.788 ден/табла

6 мм    6.804 ден/табла

8 мм    8.064  ден/табла

10мм   8.694 ден/табла

Лексан во боја

Димензии: 6м х2.10м табла

3м х2.10м половина табла 

4 мм    4.788 ден/табла

6 мм    6.804 ден/табла

8 мм    8.064  ден/табла

10мм   8.694 ден/табла

Бои: Бела, Сина, Зелена, Црвена

 

Лајнси за лексан

Завршна лајсна 147 ден/ 2.1м

Спојна лексан лајсна: 

4 мм дебелина   720 ден/6м

6 мм дебелина 1080 ден/6м

8 мм дебелина 1380 ден/6м

10мм дебелина 1470 ден/6м


 

Бесплатна испорака за Скопје за сметки над 10.000 ден.   

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.   

Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.