Кога се започнува градба, прво за набавка е арматурното железо.

Железо Ф 5.5

Мазно бетонско железо ф5.5 во прачки од 6м

Цена
100ден
Железо Ф8

Ребрасто бетонско железо Ф8 во шипки од 12м

Цена
310
Железо Ф10

Ребрасто бетонско железо Ф10 во шипки од 12м

Цена
440
Железо Ф12

Ребрасто бетонско железо Ф12 во шипки од 12м

Цена
560
Арматурна мрежа ф4.5 (20х20)

Ребраста арматурна мрежа Ф4.5. Димензија 6м х 2м. Димензија на отвор 20cm х 20cm.

Цена
900
Арматурна мрежа ф5.5 (20х20)

Ребраста арматурна мрежа Ф5.5. Димензија 6м х 2м. Димензија на отвор 20cm х 20cm.

Цена
1200
Поцинкувана жица
Цена
90 ден/кг
Kлинци

Челични и бетоснки градежни клинци во сите димензии

Цена
100/кг
Штрафови

Целосна програма на штрафови и завртки за сите градежни работи

Типли и додатоци

Целосна програма на типли и додатни елементи

 


 

Бесплатна испорака само за град Скопје за сметки над 10.000 ден. Доплата 500 ден за сметки под 10.000 ден.  

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.  

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.