Дајте им живот на вашите ѕидови, изберете една од многуте нијанси што ги нудиме. Обојте ги вашите простории и дајте им нов изглед. Компјутерски нијансираните внатрешни поликолори се со врвен квалитет, отпорни на влијанија, еколошки и безбедни по човековото здравје. За секоја внатрешна и надворешна боја можно е тонирање според вашите желби во плаета од 1700 нијанси.

osnovna_podloga.png
Oсновна подлога

Oсновна подлога импрегнатор за ѕидни површини, се користи за рамнење и подготовка на стари и нови површини.


Се разредува со вода во сооднос 1:9 потрошувачка 20 - 50 м2 со канта

Цена
150 ден/800g
glet_masa.png
Глет Маса Исомат 20кг

Глет маса со фибер влакна средство за израмнување на ѕидни и тавански површини отпрона на пукање со фибер влакна

Потрошувачка 25м2 / вреќа. Подлогата може да биде гипс картон или било која цементна подлога.

Цена
325 ден
Глет Маса Спектро 25кг

Глет маса за израмнување на внатрешни ѕидови и плафони. Лесна обработка и економична цена.

Потрошувачка 25м2 со една вреќа. Подлогата може да биде гипс картон или било која цементна подлога

Цена
240ден
gletolin.png
Глет Маса Максима 25кг

Глет маса за израмнување на внатрешни ѕидови и плафони. Се одликува со силна белина, лесна обработливост и отпорност на пукање.

Потрошувачка 25м2 со една вреќа.

Цена
350ден
bekament.png
Поликолор Bekament 

поликолор Bekament   внатрешна класична боја за ѕидни и тавански површини, се разредува со вода 10%. 

Потрошувачка 12м2/l. Погоден за гипс картон, малтерисани површини. Можност за тонирање во многу бои.

 

Цена
695ден/15l     200ден/3l
isomat_klasik.png
Исомат поликолор внатрешен

Исомат боја за внатрешни ѕидови, висока покривност, отпорна на стареење и валкање. Лесна обработливост и нанесување. Мат изглед. Можност за тонирање во огромен избор на бои. Подобри карактеристики и отпорност од класичните поликолори.  Потрошувачка 12m2/l во еден слој.
 

Цена
15л - 659ден            10л - 520ден               3л - 215ден
isoma_profesinal.png
Исомат professional боја

Високо квалитетна професинална боја за внатрешни ѕидови, отпорна на мувла, стареење, валкање, оштетување. Можност за чистење со суво или мокро бришење. Идеална за проблематични површини и високофренкветни места. Висока покривност, лесна обработка и нанесување.   Потрошувачка 12м2/l во еден слој. 

Цена
15л - 2150ден             3л - 550ден           0,75л - 200ден
isomat_akril.png
Исомат акрилна фасадна боја

Премиум акрилна фасадна боја, отпорна на влага и екстремни надворешни влијанија. Парапропусна боја што овозможува "дишење" на ѕидовите. Одлична покривност и мат изглед. Можност за тонирање во голем број на  нијанси. Се користи и како внатрешна боја отпорна на мувла,влага и нечистотии. 
 

Цена
15л - 2150ден         10л- 1500ден             3л - 550ден
maxipol.png
Поликолор внатрешен Максипол

Внатрешна боја за ѕидни и тавански површини, се разредува со вода 10%. Се одликува со висока покривност, снежна белина, парапропусност и отпорност на суво бришење. Погоден за сите суви и тврди површини.
Потрошувачка 12м2/l за два слоја. Можност за тонирање во многу бои.
 

Цена
695 ден / 15л    210ден/ 3l
isomat_primer_pro.png
Прајмер за фасадна боја

Концетрат акрилен прајмер на водена база за акрилни и други бои. Погоден за внатрешни и надворешни ѕидови. Обезбедува висока лепливост и пенетрација на површината. Задолжителен пред нанесување на фасадна боја при изработка на фасадни системи. Се нанесува пред нанесување на фасадната боја.
Потрошувачка 1л за 50м2

Цена
890ден/5lit    200ден/1л
maxidis_f.png
Боја отпорна на мувла

MAXIDIS F е внатрешна, водоотпорна, акрилна  боја, високо отпорна на габи и мувла со извонредна покривност, белина, пропустливост на пареа и отпорност на влажно чистење.Потрошувачка 12m2/l за еден слој. 
 

Цена
150ден/0,65Л 450ден/3л 1570ден/15л
maxicid.png
Средство за чистење мувла 500мл

MAXICID Standard е премаз со  специјални фунгициди и алгициди. Се користи за уништување на ѕидни алги и мувла на внатрешни ѕидни површини. Дејствува против најчестите видови на ѕидни алги и калапи, а зелените ѕидни алги по третманот со MAXICID Standard целосно се губат.
 

Цена
100ден
epoksiden_pod.png
Eпоксиден под

Eпоксиден под совршен за подови во гаражи, работилници, деловни простории.. лесен за нанесување, отпорен на гребење, хемикалии и оштетување. Лесен за чистење и одржување. Лесна монтажа.
 *видео*

Цена
7.999 ден/сет за 25m2
smart_wall_paint.png
Пиши - Бриши боја

Пиши - Бриши боја која секоја мазна површина може да ја претвори во функционална табла на која можете со маркери да пишувате и да бришете. Може да се нанесе на било која мазна површина(дрво, бетон, цигла, иверица) *видео*

Цена
8.499 ден сет /2м2
bulsaj123.png
Подлога боја

Подлога-боја за репарација и боење на сите видови површини (дрво, бетон, гипс картон, цигли, плочки, пластика, ПВЦ..) за надворешна и внатрешна употреба, екстремна покривност и ефикасност. Идеална за префарбување на плочки .*видео*

Цена
719 ден/канта 11m2
blackboard_paint.png
Боја за ѕид-blackboard

Боја за ѕид-blackboard е високоотпорна латексна боја која го прави ѕидот табла за пишување на која можете креативно да се изразите. Погодна за детски соби, кафичи, ресторани, кујни, дневни соби...Избор од зелена и црна боја. Погодна за префарбување на било која површина
 *видео*

Цена
1150 ден/1л до 11м2

 

 


 

ak_9.png
Лепак за плочки Isomat АК9

Цементен лепак за плочки. Погоден за лепење на керамички плочки на зидни и подни внатрешни површини од бетон, цигли, малтер...Може да се употребува и за други намени.
Стандард C1 према EN 12004
 

Цена
250 ден
ak_14.png
Лепак за плочки Isomat AK14

Полимерен модификуван лепак за плочки. Се карактеризира со висока адхезија, цврстина и отпорност на влага. Потполно нелизгачки лепак, не се лизгаат плочките, со продолжено  отворено време на работа. Стандард C1 TE према EN 12004

Цена
330 ден
isomat_20.png
Исомат лепак за плочка на плочка 20

Висококвалитетен полимерно модификуван лепак за плочка на плочка, мермер, камен, буња и сите проблематични надворешни и внатрешни површини. Флексибилен и издржлив на температурни разлики. Стандард C2 TE S1 према EN 12004 i EN 12002.

Цена
630 ден
fuga.png
Фуг маса за плочки 2кг

Смеса за фугирање на внатрешни и надворешни плочки. За фуга од 1-10мм. Отпорна на влага, габи и мувла. Еластична, долготрајна и постојана на температури од -40 до +70 C. Лесно и брзо нанесување.Едно пакетче е доволно за 4м2
 

Цена
180ден
cm_9.png
Лепак за плочки Ceresit 9

Тенкослојно лепило за сите секојдневни нискотоварни внатрешни употреби за лепење на плочки и керамика
 

Цена
305ден
cm_11.png
Лепак за плочки Ceresit 11

Лепак за плочки за внатрешна и надворешна употреба за плочки и керамика отпорен на температурни разлики. 
 

Цена
375ден
cm_16.png
Лепак за плочки Ceresit 16

Флексибилно лепило за лепење керамички плочи и плочки на критични површини, плочка на плочка и лепење мермер, буња, камен...

Цена
699ден
viodom.png
Лепак бел Грчки акрилен 25кг

Акрилен бел лепак. Made in Greece Viodom. Многу добра цврстина, адхезија и белина, отпорен на мрзнење и вода. Погоден и за надворешна средина. 

Цена
295ден

 

univerzal.png
Универзален силикон

Универзален силикон за пополнување и лепење кај разновидни материјали и ситуации. За пополнување на простор за стакло, керамика, ламинат, лајсни и др. Постојаност -40° до +150° Може да се користи и за лепливост кај нискозахтевни ситуации каде нема оптеретување.

Цена
95 ден/ком
akril_silikon.png
Акрилен силикон

Акрилен силикон на акрилна база кој не нагризува порозни материјали како пр. стиропорот. За пополнување на простор и пукнатини кај прозори, каси, пукнатини на бетон, сипорекс, гипсани табли, ламинатни лајсни и тн. Можност да се префарба.

Достапен во повеќе бои.

Цена
65 ден
sanitar_acetat.png
Санитарен силикон

Санитарен Ацетатен силикон за пополнување на предели што се под констатна влажност. Решение за пополнување на просторот кај мивалници, туш кабини , санитарии, кујни, ВЦ школки и сл. Не фаќа мувла и габи. Бела и прозирна боја. Постојан од -40°  до +180° 

Цена
125 ден
ms_40.png
Лепак силикон

Затнувачки и леплив силикон погоден за повеќе материјали во градежништвото како лим, метал, керамика, бетон, дрво и тн. УВ отпорен и отпорен на надворешни влијанија од -40° до +90°. Погоден за олуци, лим, кровови, керамиди, бетонски површини и тн.

Цена
245 ден

 

300_acetat.png
Силикон за висока температура

Издржлив и до 300° е идеално решение за брза поправка и затнување на отвори и пукнатини кај камини, печки, грејни тела и сл. Спречува ширење на оган, дим и топлина.

Цена
200 ден
purpena.png
Пурпена високоекспандирачка

Пурпена високоекспандирачка (врати, прозори), пополнување, термо и звучна изолација кај поголеми шуплини. Волуменот се зголемува 2-3 пати.

Цена
мала 160ден      голема 200ден
low.png
Пурпена нискоекспандирачка

За врати, прозори, пополнување на помали шуплини. Термо и звучна изолација. Лепи разни видови градежни материјали. Волуменот не се зголемува значително.

Цена
голема 245ден и пиштолска 230ден
tkk_stiropor.png
Пурпена за лепење

Пурпена нискоекспандирачка за лепење стиропор, стиродур, камена волна на бетон, цигла или дрво. Трајно и брзо ги лепи плочите без потреба од подготовка на тешките лепаци .

Цена
300ден

Бои и лакови за дрво и метал, од познатиот производител  Irkom Србија. Погледнете го каталогот за детално објаснување:

каталог бои и лакови

 

Бесплатна испорака за Скопје и околината за сметки над 10.000 ден. Доплата на карго за сметки под 10.000 ден.  

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.  

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.