Бекатон сив

димензија:
20 х 10 х 6см
Продажба само на палета(10м2)

Цена
Цена Цена 310 ден / м2
Бекатон црвен

димензија:

20 х 10 х 6см

Цена
385 ден/м2
Павер елементи

Ивичници 50см 85ден/ком

Жардињера мала 200ден/ком

Жардињера голема 420ден/ком


 


 

Панелна ограда

Во цената од 640ден/м2 е вклучено: 1поле+1столб+капачки+спојки+анкери.

Достапни димензии и цени посебно:

панел(2.5м) цена столб  цена
Висина 1м  1140ден Столб  1м 600ден
Висина 1.2м 1380ден Столб 1.2м 690ден
Висина 1.5м 1680ден Столб 1.5м 810ден
Висина 2м 2250ден Столб 2.0м 1020де
Пластифицирано плетиво

отвор на окце 70мм*70мм / Жица 2,8мм 

1.940 ден / котур 1,0м х 25м

2.330 ден / котур 1,2м х 25м

2.910 ден / котур 1,5м х 25м

3.890 ден / котур 2,0м х 25м

ПВЦ жица зелена 130ден/кг 
(25м/кг)

Поцинкувано плетиво

Отвор на окце 70*70мм / Жица 1,9мм

1.630 ден / котур 1,0м х 25м

1.950 ден / котур 1,2м х 25м

2.440 ден / котур 1,5м х 25м

3.250 ден / котур 2,0м х 25м

 


 

Бесплатна испорака само за град Скопје за сметки над 10.000 ден. Доплата 500 ден за сметки под 10.000 ден. Испорака на оградите за сите градови во Македонија. 

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.  

Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.