Кога се започнува градба, прво за набавка е арматурното железо.

Железо Ф 5.5

Мазно бетонско железо ф5.5 во прачки од 6м

Цена
Цена 80ден/6м
Железо Ф8

Ребрасто бетонско железо Ф8 во шипки од 12м

Цена
Цена Цена 230ден/12м
Железо Ф10

Ребрасто бетонско железо Ф10 во шипки од 12м

Цена
Цена Цена 330ден/12м
Железо Ф12

Ребрасто бетонско железо Ф12 во шипки од 12м

Цена
Цена Цена 420ден/12м
Арматурна мрежа ф4.5 (20х20)

Ребраста арматурна мрежа Ф4.5. Димензија 6м х 2м. Димензија на отвор 20cm х 20cm.

Цена
Цена 780ден/ком
Арматурна мрежа ф5.5 (20х20)

Ребраста арматурна мрежа Ф5.5. Димензија 6м х 2м. Димензија на отвор 20cm х 20cm.

Цена
Цена 1080ден
Поцинкувана жица
Цена
90 ден/кг
Kлинци

Челични и бетоснки градежни клинци во сите димензии

Цена
65/кг
Штрафови

Целосна програма на штрафови и завртки за сите градежни работи

Типли и додатоци

Целосна програма на типли и додатни елементи

 


 

Бесплатна испорака само за град Скопје за сметки над 10.000 ден. Доплата 500 ден за сметки под 10.000 ден.  

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.  

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.