- Чешмите од производителот Росан од Србија ги задоволуваат најстрогите ЕУ стандарди за квалитет и безбедност

- Површинскиот слој содржи високо квалитетна галванизирана заштита (min. 8 μm and 0.7 μm Cr)   кој освем совршениот сјаен изглед , гарантира и врвна заштита од корозија

- Производите се тестирани и на повеќе од 300% потешки услови од вообичаената секојдневна примена. Затоа Росан чешмите ги добивате со  5 годишна гаранција

 

 


 

 

 
 
 

 


 

 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сметки над 10.000 ден. Доплата за карго за сметки под 10.000 ден.   

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.