Ќерамидата е првиот избор за секој кров низ историјата. Природниот материјал,големата трајност,високата изолација се придобивките од керамидата. Како увозници од големиот прозводител KEBE, Ви ги преставуваме ќерамидите од овој грчки производител, кој е еден од најстарите производители на ќерамиди на балканот, производството е под најстрогите ЕУ стандарди додека цените се најкокеретни на пазарот.

Богатиот избор на модели и бои е карактеристика за оваа фабрика погледнете во каталогот 

 

 

Шиндрата е покривен материјал, изработени на битуменска база.Предноста е многу малата тежина(11кг/м2),големата флексибилност со кој можат да се опшијат и најкомплексните површини,водонепропутливоста,брзата и лесна инсталација на скоро секоја подлога,отпорна на ветрови и до 220км/ч,како и можноста да се постави на кров со нагиб и до 15º но и на вертикален кров. Идеална за гаражи,настрешници,куќарки за миленици,летниковци,привремени објекти како и за куќи доколку се подготви кровот соодветно.Во Ројал Инвест ви ја преставуваме ИТАЛЈАНСКАТА шиндра GUTTA.Шиндрата од GUTTA е отпорна на УВ зрачење со што не ја губи бојата низ годините,отпорна на високи температури,голема отпорност на кинење и др механички и надворешни влијанија.

Паковање од 3м2(покривна 2,75м2), димензија на едно парче е 100cmХ33.5cm, 21парче во паковање 

sindra_sajki.png
Клинци за шиндра
Цена
250 ден/кг (30м2)

 

Видео за монтажа:

 


 

БИТУМЕНСКИ АКВАЛАЈН ТАБЛИ од италјанскиот производител GUTTA, изработени од битуменска суровина се доста економично решение за настрешници, магацини, штали, гаражи, санирање на кровови па и за домови. Флексибилната брановидна структура како и многу малата тежина(2.5kg/m2) овозможува да се прилагодат на секакви подлоги и конструкции. Издржливи на мрзнеење, високи температури, влага, дождови и силни ветрови како и трајност на бојата и структурата. Се монтираат брзо и лесно со специјалните нерѓосувачки штрафови со широка во боја пластична глава.15 години гаранција.Не е потребно никакво одржување.Употребети ги специјалните нерѓосувачки штрафови со широка глава во боја и специјалните капаци за добро и трајно фиксирање и подобра естетика.

Димензии 200cmX95cm(покривна површина 1,54м2) една табла.

akvalajn_kapaci.png
Аквалајн капак
Цена
420 ден/м1
akvalajn_sajki.png
Аквалајн шајки
Цена
2.5 ден/ком

 


 

Бесплатна испорака за Скопје и околината за сметки над 10.000 ден. Доплата 500 ден за сметки под 10.000 ден. Испорака по договор за Македонија.

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.  

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.