Кога се започнува градба прво за набавка е арматурното железо.Во Ројал Инвест дилерски цени за арматурно железо кое ги исполнува стандардите за градба за кое секогаш имаме сертификати.

 

 

 

zica_pocinkuvana.png
Поцинкувана жица
Цена
90 ден/кг
Kлинци

Челични и бетоснки градежни клинци во сите димензии

zelezo_29.jpg
Штрафови

Целосна програма на штрафови и заврстки за сите градежни работи

zelezo_99.jpg
Типли и додатоци

Целосна програма на типли и додатни елементи

 


 

Бесплатна испорака за Скопје и околината за сметки над 10.000 ден. Доплата 500 ден за сметки под 10.000 ден.  

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.  

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.