ДИМЕНЗИИ :

  • 203 х 95 см
  • Отвор за монтажа + 2см од димензии

 

 

ИЗРАБОТКА:

Метална врата обложена со композит на метал + МДФ 10мм од внатрешна страна

Полнење: камена волна

Звучна изолација 30db

 

 

СИГУРНОСТ:

Дебелина на панел - 4мм Композит + 7мм МДФ

Дебелина на метал на рамката - 1.2 мм Заклучување на 2 позиции

Кодиран клуч брава КАЛЕ + Секундарна брава патент клуч

 


ГАРАНЦИЈА:

3 години сервисна гаранција на сите модели. По мoнтажа добивате писмена заверена гаранција од овластен сервис.

*
Може да биде дирекно изложена на сонце и вода