Ќерамидата е првиот избор за секој кров низ историјата. Природниот материјал,големата трајност,високата изолација се придобивките од керамидата. Како увозници од големиот прозводител Mladost Србија, Ви ги преставуваме ќерамидите од овој српски производител, кој е еден од најстарите производители на ќерамиди на балканот, производството е под најстрогите стандарди додека цените се најкокеретни на пазарот.

 

 

 

Шиндрата е покривен материјал, изработени на битуменска база.Предноста е многу малата тежина(11кг/м2),големата флексибилност со кој можат да се опшијат и најкомплексните површини,водонепропутливоста,брзата и лесна инсталација на скоро секоја подлога,отпорна на ветрови и до 220км/ч,како и можноста да се постави на кров со нагиб и до 15º но и на вертикален кров. Идеална за гаражи,настрешници,куќарки за миленици,летниковци,привремени објекти како и за куќи доколку се подготви кровот соодветно.Во Ројал Инвест ви ја преставуваме ИТАЛЈАНСКАТА шиндра GUTTA.Шиндрата од GUTTA е отпорна на УВ зрачење со што не ја губи бојата низ годините,отпорна на високи температури,голема отпорност на кинење и др механички и надворешни влијанија.

Паковање од 3м2(покривна 2,75м2), димензија на едно парче е 100cmХ33.5cm, 21парче во паковање 

sindra_sajki.png
Клинци за шиндра
Цена
250 ден/кг (30м2)

 

Видео за монтажа:

 


 

БИТУМЕНСКИ АКВАЛАЈН ТАБЛИ од италјанскиот производител GUTTA, изработени од битуменска суровина се доста економично решение за настрешници, магацини, штали, гаражи, санирање на кровови па и за домови. Флексибилната брановидна структура како и многу малата тежина(2.5kg/m2) овозможува да се прилагодат на секакви подлоги и конструкции. Издржливи на мрзнеење, високи температури, влага, дождови и силни ветрови како и трајност на бојата и структурата. Се монтираат брзо и лесно со специјалните нерѓосувачки штрафови со широка во боја пластична глава.15 години гаранција.Не е потребно никакво одржување.Употребети ги специјалните нерѓосувачки штрафови со широка глава во боја и специјалните капаци за добро и трајно фиксирање и подобра естетика.

Димензии 200cmX95cm(покривна површина 1,54м2) една табла.

 


 

Бесплатна испорака за Скопје и околината за сметки над 10.000 ден. Доплата 500 ден за сметки под 10.000 ден. Испорака по договор за Македонија.

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.  

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.