Роло Гаражните врати се одликуваат со :

-Стабилна и сигурна алуминиумска макси ламела  со полиуретанска исполна

-Со висока и звучна и топлинска изолација;

-Се отвораат тивко и лесно;

-При отварање заземаат минимален простор;

-Погон со мотор, управуван од копче, систем за централно управување или далечински управувач;

-Возможност за поставување на UPS уреди, курбла или јаже за отварање при немање на струја;

-За поголема сигурност може да се постави долна греда со сензор;

-10 години гаранција за материјалот.

-По избор на клиентот се предлагаат неколку вида на екструдирани алуминиумски ламели: полна. Основни бои се: бела, кафеава, сива, постои можност и за други бои, со подолг рок на испорака.


 

Бесплатна испорака за Скопје и околината за сметки над 10.000 ден. Доплата 500 ден за сметки под 10.000 ден. Испорака по договор за Македонија.  

5 години гаранција на монтажа од овластен монтер.  1 година гаранција на мотор.

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.