Стоплете го вашиот дом и семејство со радијаторите и регистрите за централно греење на реномираниот производител Airfel, водечки производител во секторот на топлински системи.

Произведени по највисоки стандарди, проверени со долгогодишна продажба на македонскиот и европскот пазар, сигурни во издржливоста и квалитетот Airfel се единствените производи кој имаат 12 години гаранција.

 

pravosmukalka_1.png
Правосмукалка за пепел Миницен

Мокност 800 W

Капацитет 10 L

Основен модел

Made in Italy

Цена
2500 ден
pravosmukalka_2.png
Правосмукалка за пелет Ценехот

Моќност 950 W

Капацитет 18 L
Инокс заштита од правосмукање на пепел

Made in Italy

Цена
4.440 ден
cistac.png
Чистач за оџаци

Практичен и ефикасен чистач за ќумци и оџаци за пелет Ф80.
Флексибилни четки од фиберглас, италијанско производство.
 

Цена
3м/1250ден 5м/1380ден
traka.png
Алуминска трака

Алуминска трака огноотпорна, висока лепливост и отпорност. Употреба за места со висока температура кај камини, оџаци, ќумци и места за заптивање за изолација

Цена
465 ден/50м
ognootporna_boja.png
Огноотпорна боја

Боја термостабилна отпорна на висока температура до 500C за фарбање на чумки, оџаци и грејни тела.Боја црна мат, алуминиум, сива.
 

Цена
293 ден/750мл
radijator_lak.png
Радијатор лак

Боја за радијатори бела, од алкидни смоли, адитиви, и пигменти, отпорна на висока температура, прави заштитен чист бел слој.  
 

Цена
180 ден/750мл
pelet_za_cistenje.png
Пелет за чистење

Специјален пелет за чистење на печките, составен од специјални пелети кој ја прочистуваат и катилизираат печката. Го продолжуваат векот на траење на  печката

Цена
195 ден/ком
cistac_za_staklo.png
Чистач за стакло

Чистач за стакло за камини на пелет и дрва. Брзо и едноставно го чисти стаклото и го заштитува. Доколку не се чисти редовно стаклото со вакво средство стаклото може трајно да се оштети.

Цена
195 ден/ком
renco.jpg
RenCo Смајли

RenCo Смајли, средство за заштита и корекција на сите емајлирани бели површини во мало паковање. Ги покрива сите гребнатини и оштетувања на бели метални и пластични површини како и за површини изложени на висока температура.
 

Цена
150 ден
renco_silikonski.jpg
Силиконска боја за висока температура

Силиконска боја за метални површини изложени на високи температури до 700степени. Висока отпорност и силиконска заштита. Идеално за репарација и префарбување на грејни тела, машини, ауспуси, скари и сл.

Цена
450
hepa_filter.jpg
Hepa филтер за пепел

Филтер за правосмукалките на пелет со Хепа технологија од италијанскиот производител Ribitech.

Се користи како резервен дел и замена за правосмукалките за пелет

 

Цена
550
filter.jpg
Пред филтер кеса

Платнена мрежа специјална за пред филтер за правосмукалки за пелет од италјанскиот производител Ribitech

Се користи како резервен дел и замена за правосмукалките за пелет
 

Цена
400ден

 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сметки над 10.000 ден. Доплата на карго за сметки под 10.000 ден.   

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.   

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.