Карактеристики:

*Димензии: 2050х950х70 мм
*Правец на отварање навнатре
*Длабочина на касата - 120 мм
*Дебелина на челикот на крилото  - 0.8 мм
*Дебелина на челикот на рамката 1.4 мм
*Фарбана електростатски со полиѕретанска боја
*Исполнета со ТЕРВОЛ
*Заклучување на 5 позиции во 10 точки

*Цилиндри  - ISEO (доплата 1,000 денари)
*Врататa има 3 години гаранција 
*Звучна изолација do 30db
*Прагот е изработен од инокс
*Димензии на отвор потребни за да се монтира врата од 950 мм се 2070х970 мм