Карактеристики:

*Димензии : 2050х950х70 мм
*Правец на отварање навнатре
*Длабочина на касата - 100 мм 
*Дебелина на предниот и задниот панел  - 0.8 мм
*Дебелина на челикот на рамката 1.4 мм
*Обложена со ламинирана фолија 
*Исполнета со саќе
*Цилиндри  - ISEO (доплата 1,000 денари)
*Заклучување на 6 позиции во 13 точки
*Кодирани клучеви
*Сеф брава
*Врататa има 3 години гаранција 
*Звучна изолација do 30db
*Прагот е изработен од инокс
*Димензии на отвор потребни за да се монтира врата 2070х970 мм