Карактеристики:

*Димензии: 2050х950х70 мм
*Правец на отварање навнатре
*Длабочина на касата - 120 мм
*Дебелина на челикот на крилото  - 1.0 мм
*Дебелина на челикот на рамката 1.4 мм
*Обложена со ламинирана мат фолија 
*Исполнета со ТЕРВОЛ

*Две брави со кодирани клучеви

*Цилиндри  - ISEO (доплата 1,000 денари)

*Заклучување на 6 позиции во 14 точки
*Врататa има 3 години гаранција 
*Звучна изолација do 30db
*Прагот е изработен од инокс
*Димензии на отвор потребни за да се монтира врата од 950 мм се 2070х970 мм

*избор за отварање нанадвор (16 200ден)