Карактеристики:

*Димензии: 2050х1400х70 мм
*Правец на отварање навнатре
*Длабочина на касата - 120 мм
*Дебелина на челикот на крилото  - 0,8 мм
*Дебелина на челикот на рамката 1.4 мм
*Фарбана електростатски со полиуретанска боја
*Исполнета со камена волна

*Цилиндри  - SECUREMME (доплата 900 денари)
*Заклучување на 5 позиции во 10 точки
*Врататa има 3 години гаранција
*Звучна изолација do 30db
*Прагот е изработен од инокс
*Димензии на отвор потребни за да се монтира врата од 1400 мм се 2070x1420 мм