Димензии :
2050х950х70 мм
2050x900x70 мм(без перваз)

Отвор за монтажа + 2см од димензии

Правец на отварање
Навнатре
Нанадвор без перваз со видливи шарки

Метална врата обложена со медијапан

Боја: Кафена мат

Полнење: камена волна

СИГУРНОСТ:

Дебелина на челикот на крилото  0.8 мм
Дебелина на челикот на рамката 1.4 мм Заклучување на 2 позиции
Кодиран клуч + Секундарна брава патент клуч

 

ИЗРАБОТКА:

Медијапан импрегниран
Звучна изолација do 30db


ГАРАНЦИЈА:

3 години сервисна гаранција на сите модели. По мoнтажа добивате писмена заверена гаранција од овластената монтерска екипа.