Адреса

бул. Србија бр.17 населба Кисела Вода кај семафори кај Цементара

телефон: 02/5116-700
мобилен: 076/381-813 
viber :       076/381-813 

email: contact@rojalinvest.com.mk

Даночен број: 4030003482155
Матичен број: 5773920

Работно време

Поnеделник - Петок
09:00 - 17:00

Сабота
09:00 - 14:00

Жиро сметки

380104161701103 - Про Кредит Банка
200002831939824 - Стопанска банка

Насоки: во правец на движење од Аеродром кон цементарница Усје ги поминувате Џеваир висококатниците. На семафорите продолжувате право под надвозникот. На самиот булевар после 100 метри од десната страна вртите десно во продажниот магацин на Ројал Инвест каде има обезбеден паркинг за посетители.