Карактеристики:

-Производство :  Србија
-Италјански Securime систем со заклучување во 17 точки
-MDF италјанска 6мм облога, обложена со CPL отпорна фолија
-Паѓачки праг со дихт гума, за звучна и топлинска изолација
-Оквир од INOX
-Сигурносен механизам за контрола на отварање(ноќно резе)
-Димензии достапни : 90*205cm и 100*205cm
-Штеловачка каса до 28cm
-Дебелоѕиден галванизиран челик