Бекатон сив

димензија:
20 х 10 х 6см
Продажба само на палета(10м2)

Цена
Цена Цена 310 ден / м2
Бекатон црвен

димензија:

20 х 10 х 6см

Цена
385 ден/м2
Павер елементи

Ивичници 50см 85ден/ком

Жардињера мала 200ден/ком

Жардињера голема 420ден/ком


 


 

Панелна ограда

Во цената од 640ден/м2 е вклучено: 1поле+1столб+капачки+спојки+анкери.

Достапни димензии и цени посебно:

панел(2.5м) цена столб  цена
Висина 1м  1140ден Столб 1м 520ден
Висина 1.2м 1380ден Столб 1.2м 600ден
Висина 1.5м 1680ден Столб  1.5м 720ден
Висина 2м 2250ден Столб  2.0м 930ден
Цена
640 ден/м2 комплет
Пластифицирано плетиво

отвор на окце 70мм*70мм / Жица 2,8мм 

1.690 ден / котур 1,0м х 25м

2.030 ден / котур 1,2м х 25м

2.530 ден / котур 1,5м х 25м

3.380 ден / котур 2,0м х 25м

ПВЦ жица зелена 130ден/кг 
(45м/кг)

Поцинкувано плетиво

Отвор на окце 70*70мм / Жица 1,9мм

1.410 ден / котур 1,0м х 25м

1.690 ден / котур 1,2м х 25м

2.110 ден / котур 1,5м х 25м

2.820 ден / котур 2,0м х 25м

 


 

Бесплатна испорака само за град Скопје за сметки над 10.000 ден. Доплата 500 ден за сметки под 10.000 ден. Испорака на оградите за сите градови во Македонија. 

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.  

Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.