Карактеристики:

*Димензии: 2050х1200х70 мм
*Правец на отварање навнатре
*Длабочина на касата - 120 мм 
*Дебелина на челикот на крилото  - 0,8 мм
*Дебелина на челикот на рамката 1.4 мм
*Обложена со ламинирана мат фолија 
*Исполнета со камена волна
*Заклучување на 5 позиции во 10 точки

*Цилиндри  - ISEO (доплата 1,000 денари)
*Врататa има 3 години гаранција 
*Звучна изолација do 30db
*Прагот е изработен од инокс
*Димензии на отвор потребни за да се монтира врата од 1200 мм се 2070x1220 мм