Плаќње со картички 

- Редовни плакања се можни со  дебитни или кредитни картички ВИЗА, МАСТЕР , МАЕСТРО од било која банка без никаква провизија или надомест. 

- Одложено плакање на 6 рати без камата со картичките на  Стопанска банка

 

Плаќање преку трансакциска сметка

За да обезбедите брзо , едноставно, и безбедно палаќање, без да губите непотребно време да извадите и носите готовина. Жиро сметки:

  • 380104161701103 - Про Кредит Банка
  • 210057739200216 - Тутунска банка
  • 200002831939824 - Стопанска банка

 


 

Кредити за енергетска ефикасност се инстант кредитна програма на комерцијалните банки која обезбедува 
брзи и лесни кредити за нашите купувачи кога им се најпотребни. Износот на кредитот и бројот на месечни рати е флексибилиен и го одредувате Вие според вашите потреби. Ние ви даваме про фактура за потребните материјали, и со истата аплицирате во вашата банка за кредит за енергетска ефикасност