Канал решетка Wavedrain 110

Одводен канал Wavedrain 110 Носивост 1,5t, висина 110mm, ширина 120mm, изработен од HD-PE пластика со росфајтна решетка. Италијански квалитет Asoplast. Лесна и едноставна монтажа. Затварач краен дел 580ден. 
Видео упаство за монтажа 

Цена
660ден/1м
Бетонска решетка мини

Бетонска решетка со мазна површина. Росфајтна решетка. Плитка решетка со висина од 6cm(4cm корисна) и ширина 12.5cm. Издржливост до 1.5т.

Цена
1470ден/м1
Решетка бетонска BGU 100

Бетонски канал со росфајтна решетка. Голема издржливост. шир,16,5цм/вис.14цм/канал висина 9,5цм

Цена
1520ден/1м

 

Панелна ограда

столбот е со вклучени капачки+спојки+анкери.

Достапни димензии и цени :

панел(2.5м) цена столб  цена
Висина 1м  1380ден Столб  1м 950 д.
Висина 1.2м 1650ден Столб 1.2м 1150д.
Висина 1.5м 2070ден Столб 1.5м 1450д.
Висина 2м 2750ден Столб 2.0м 1900д.
Пластифицирано плетиво

отвор на окце 70мм*70мм / Жица 2,8мм 

3.070 ден / котур 1,0м х 25м

3.680 ден / котур 1,2м х 25м

4.600 ден / котур 1,5м х 25м

6.130 ден / котур 2,0м х 25м

ПВЦ жица зелена 220ден/кг 
(25м/кг)

Поцинкувано плетиво

Отвор на окце 70*70мм / Жица 1,9мм

2.630 ден / котур 1,0м х 25м

3.150 ден / котур 1,2м х 25м

3.940 ден / котур 1,5м х 25м

5.250 ден / котур 2,0м х 25м

520 ден / ПВЦ столб зелен 1.4м

750 ден / ПВЦ столб зелен 2.0м

 

Вештачка трева за ограда

Овој вид на ограда е идеален за надворешно оградување и најчесто се користи за заштита на Вашата приватност. Од зелената боја се добива чувство на природно зелено опкружување.Изработена е од анти УВ ПВЦ иглици кои ја покриваат плетената жица која е основа на оваа ограда. Овие иглици се отпорни на сите УВ зрачења и надворешни влијанија.Плетената жица под иглиците е со дебелина од ф3.2 а отворот на окцата е 40*40.

1.00х10м = 7500ден
1.20х10м = 9.000ден
1.50х10м = 11.250ден

Биговано плетиво

Бигована мрежа -плетиво со најразлични примени, од оградување до бетонирање.

 ф3,00  (30Х30) 1*2М = 750ден

ф3,8 (50х50) 1*2М = 910ден