Дајте им живот на вашите ѕидови, изберете една од многуте нијанси што ги нудиме. Обојте ги вашите простории и дајте им нов изглед. Компјутерски нијансираните внатрешни поликолори се со врвен квалитет, отпорни на влијанија, еколошки и безбедни по човековото здравје. За секоја внатрешна и надворешна боја можно е тонирање според вашите желби во плаета од 1700 нијанси.

primer-pro-srb.jpg
Oсновна подлога

Oсновна акрилна подлога импрегнатор за ѕидни површини, се користи за рамнење и подготовка на стари и нови површини.


Се разредува со вода во сооднос 1:9 потрошувачка 20 - 50 м2 со канта

Цена
190 ден/1L
glet_masa.png
Глет Маса Исомат 20кг

Глет маса со фибер влакна средство за израмнување на ѕидни и тавански внатрешни површини отпрона на пукање со фибер влакна.Потрошувачка 1,1 kg/m²/mm. Подлогата може да биде гипс картон или било која цементна и малтерисана подлога.

Цена
325 ден
hidroglet.png
Глет Маса 25кг Адинг

Глет маса од производителот Адинг Смеса за израмнување (глетување) на внатрешни ѕидни и плафонски површини малтерисани или изведени од бетон, гипскартон и сл.
Потрошувачка за слој од 1mm - 1.25 kg/m²

Цена
250 ден
isomat_color_economy.png
Боја Isomat економи

Боја за внатрешна употреба од производителот ISOMAT. Емулзиска боја базирана на вода за внатрешна употреба.
Се карактеризира со одлична обработливост и моќност на покритие. Се препорачува за употреба на нови или површини што веќе се боени.
650 ден / 14л
520 ден / 10л
215 ден / 3л

 

 
bekament.png
Поликолор Bekament 

поликолор Bekament внатрешна класична боја за ѕидни и тавански површини, се разредува со вода 10%. 

Потрошувачка 12м2/l. Погоден за гипс картон, малтерисани површини. Можност за тонирање во многу бои.

695ден/15l    
200ден/3l

 

isomat_klasik.png
Исомат поликолор Classic

Исомат боја за внатрешни ѕидови, висока покривност, отпорна на стареење и валкање. Лесна обработливост и нанесување. Мат изглед. Можност за тонирање во огромен избор на бои. Подобри карактеристики и отпорност од класичните поликолори.  Потрошувачка 12m2/l во еден слој.
 

Цена
15л - 740ден
isomat_akril.png
Исомат акрилна фасадна боја

Премиум акрилна фасадна боја, отпорна на влага и екстремни надворешни влијанија. Парапропусна боја што овозможува "дишење" на ѕидовите. Одлична покривност и мат изглед. Можност за тонирање во голем број на  нијанси. Се користи и како внатрешна боја отпорна на мувла,влага и нечистотии. 
15л - 2150ден        
10л- 1500ден            
3л - 550ден

boja_beton.png
Боја за бетон Nevena 1кг

Боја за бетон, акрилна растворлива во вода, боја со голема покриеност за заштита и декорација на бетонски површини.

Отпорен на абење, УВ стабилен, издржлив и лесен за нанесување. Достапна во сива,бела,темно кафена и сатинобер боја

Цена
150ден.
 
pofix-700.png
Минерелен Абриф 25кг

Минерален завршен малтер за обработка на внатрешни и надворешни ѕидови. Доколку се нанесува на надворешни ѕидови, задолжително се премачкува со фасадна боја.Потрошувачка 10м2 со една вреќа

Цена
310ден
isomat_primer_pro.png
Прајмер за фасадна боја

Концетрат акрилен прајмер на водена база за акрилни и други бои. Погоден за внатрешни и надворешни ѕидови. Обезбедува висока лепливост и пенетрација на површината. Задолжителен пред нанесување на фасадна боја при изработка на фасадни системи. Се нанесува пред нанесување на фасадната боја.
Потрошувачка 1л за 50м2

Цена
900ден/5lit    200ден/1л
maxidis_f.png
Боја отпорна на мувла

MAXIDIS F е внатрешна, водоотпорна, акрилна  боја, високо отпорна на габи и мувла со извонредна покривност, белина, пропустливост на пареа и отпорност на влажно чистење.Потрошувачка 12m2/l за еден слој. 

150ден/0,65Л
450ден/3л
1785ден/15л

maxicid.png
Средство за чистење мувла 500мл

MAXICID Standard е премаз со  специјални фунгициди и алгициди. Се користи за уништување на ѕидни алги и мувла на внатрешни ѕидни површини. Дејствува против најчестите видови на ѕидни алги и калапи, а зелените ѕидни алги по третманот со MAXICID Standard целосно се губат.
 

Цена
100ден
irkofas.png
Уљана фасадна боја

Иркофас фасадна уљана боја, идеална за покривање на дамки, нечистотии и недостатоци на ѕидовите. Се користи за нови или стари поврѓини за внатрешна или надворешна употреба. Потрошувачка 6м2 со 1кг за еден слој

Цена
190ден/0,75л
sprej_lizganje.png
Спреј против лизгање

спреј против лизгање за скали, за плочки, за покрај базени, и за секаде каде што има лизгав под. Внатрешна и надворешна употреба.
Безбоен и траен и не го нарушува изгледот на подот. За надворешна и внатрешна примена. *видео*

Цена
740ден
boja_za_plocki.jpg
БОЈА ЗА ПЛОЧКИ JAEGER

Боја за плочки 3 во 1 : Прајмер/Боја/Завршен слој. Наменет за плочки во бања, кујна, туш кабини. Отпорен на вода. Лесно нанесување и освежување на плочките. 1канта ≈ 10м2. Бела и Графит боја.

Цена
2500 ден/канта 0.75L
blackboard_paint.png
Боја за ѕид-blackboard

Боја за ѕид-blackboard е високоотпорна латексна боја која го прави ѕидот табла за пишување на која можете креативно да се изразите. Погодна за детски соби, кафичи, ресторани, кујни, дневни соби...Избор од зелена и црна боја. *видео*

Цена
1150 ден/1л до 11м2

 

 


 

ak_9.png
Лепак за плочки Isomat АК9

Цементен лепак за плочки. Погоден за лепење на керамички плочки на зидни и подни внатрешни површини од бетон, цигли, малтер...Може да се употребува и за други намени.
Стандард C1 према EN 12004
 

Цена
275 ден
ak_14.png
Лепак за плочки Isomat AK14

Полимерен модификуван лепак за плочки. Се карактеризира со висока адхезија, цврстина и отпорност на влага. Потполно нелизгачки лепак, не се лизгаат плочките, со продолжено  отворено време на работа. Стандард C1 TE према EN 12004

Цена
330 ден
isomat_20.png
Исомат лепак за плочка на плочка 20

Висококвалитетен полимерно модификуван лепак за плочка на плочка, мермер, камен, буња и сите проблематични надворешни и внатрешни површини. Флексибилен и издржлив на температурни разлики. Стандард C2 TE S1 према EN 12004 i EN 12002.

Цена
630 ден
fuga.png
Фуга за плочки ЈУБ 2кг

Смеса за фугирање на внатрешни и надворешни плочки. За фуга од 1-10мм. Отпорна на влага, габи и мувла. Еластична, долготрајна и постојана на температури од -40 до +70 C. Лесно и брзо нанесување.Едно пакетче е доволно за 4м2
 

Цена
180ден
cm_9.png
Лепак за плочки Ceresit 9

Тенкослојно лепило за сите секојдневни нискотоварни внатрешни употреби за лепење на плочки и керамика
 

Цена
305ден /25кг
cm_11.png
Лепак за плочки Ceresit 11

Лепак за плочки за внатрешна и надворешна употреба за плочки и керамика отпорен на температурни разлики. 
 

Цена
365ден /25кг
cm_16.png
Лепак за плочки Ceresit 16

Флексибилно лепило за лепење керамички плочи и плочки на критични површини, плочка на плочка и лепење мермер, буња, камен...

Цена
695ден /25кг
viodom.png
Лепак бел Грчки Атлос

Бел лепак со појачани адитиви кој го прави перфектен за лепење на внатрешни и надворешни плочки, ѕидање на стаклени призми, влечење на мрежичка, опшивање прозори. 

Цена
270 ден /25кг

 

universalen_silikon.png
Универзален силикон

Универзален силикон за пополнување и лепење кај разновидни материјали и ситуации. За пополнување на простор за стакло, керамика, ламинат, лајсни, врати и др.  Може да се користи и за лепливост кај нискозахтевни ситуации каде нема оптеретување. Достапен во прозирна, кафена, и сива.

Цена
120 ден/ком
akrilen_silikon.png
Акрилен силикон

Акрилен силикон на акрилна база кој не нагризува порозни материјали како пр. стиропорот. За пополнување на простор и пукнатини кај прозори, каси, пукнатини на бетон, сипорекс, гипсани табли, ламинатни лајсни и тн. Можност да се префарба.

Достапен во бела крем и кафена боја.

Цена
65 ден
sanitar_silikon.png
Санитарен силикон

Санитарен Ацетатен силикон за пополнување на предели што се под констатна влажност. Решение за пополнување на просторот кај мивалници, туш кабини, санитарии, кујни, ВЦ школки и сл. Не фаќа мувла и габи. Бела и прозирна боја. Флексибилен и растеглив.

Цена
140 ден
akfix_montage.png
Лепак Montage

Суперирорен леплив силикон погоден за скоро сите материјали во градежништвото како лим, метал, керамика, бетон, дрво и тн. УВ отпорен и отпорен на надворешни влијанија. Погоден за олуци, лим, кровови, керамиди, бетонски површини и тн. Прозирен транспарентен

Цена
260 ден

 

300_acetat.png
Силикон за висока температура

Издржлив и до 300° е идеално решение за брза поправка и затнување на отвори и пукнатини кај камини, печки, грејни тела и сл. Спречува ширење на оган, дим и топлина.

Цена
200 ден
purpena_universal.png
Пурпена високоекспандирачка

Пурпена високоекспандирачка за пополнување на поголеми шуплини. Термо и звучна изолација. Пиштолска и Цевче паковање.

Цена
мала 160ден      голема 200ден
low.png
Пурпена нискоекспандирачка

За врати, прозори, пополнување на помали шуплини. Термо и звучна изолација. Лепи разни видови градежни материјали. Волуменот не се зголемува значително.

Цена
260ден
purpena_stiroporna.png
Пурпена за лепење

Пурпена нискоекспандирачка за лепење стиропор, стиродур, камена волна на бетон, цигла или дрво. Трајно и брзо ги лепи плочите без потреба од подготовка на тешките лепаци . Пиштолска и цевче паковање.

Цена
300ден
kd_wurth.png
Силикон Вурт К+Д

Силиконски ПУ лепак со изворедна лепливост и флексибилност за лепење и дихтување кај разни материјали. Отпорен на влага и надворешни влијанија. Особено корисен за заптивање и дихтување кај лимови и олууци но и кај сите материјали од метал, дрво, бетон, пластика...

Цена
370ден
door_window.png
Пурпенза за врати и прозори

Специјална пурпена за врати и прозори. Ниска експанзија и висока лепливост. За монтажа, пополнување и лепење на первази и рамки. Отпорна на мувла и влага.

Цена
240ден
tekapur_fire.png
Пурпена огноотпорна

Огноотпорна пурпена која се користи за потполнување и заптивање кај различни материјали и ситуации каде што се бара огноотпорност. Идеална за потполнување кај оџаци, ќумци, печки, електрични инсталации и сл.

Цена
480ден
akfix_cleaner.png
Чистач за пурпени

Чистач за пиштолот и алатот од употреба од пурпената. Значително го зголемува употребниот век на пиштолот за пурпените

Цена
160ден

 

Бесплатна испорака за Скопје и околината за сметки над 10.000 ден. Доплата на карго за сметки под 10.000 ден.  

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.  

 Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.