20180922_113448.jpg
Распродажба када со маска

160цм * 90цм со маска, редовна цена 13 550ден - 50% попуст = 6 775ден

Цена
-50 % од редовна цена
20180922_113414.jpg
Распродажба ВЦ шољи, моноблоци и бидиња

Распродажба на вц шољи, биде, и моноблоци до -30% попуст

Цена
До -30% од редовна цена
20180922_113404.jpg
Распродажба умивалници и чизми

Разни димензии и модели со попуст - 30%
За подетални информации посетете не

Цена
-30%
20180922_113350.jpg
Вратни крила

Различни вратни крила полни и со саќе, од редовните серии со минорни оштетувања

Цена
1000ден
lt-bela_1.jpg
Метална врата ЛТ бела
Цена
12.900 ден
Врата со мало оштетување 10 900ден
1-aljaska.jpg
Медијапан врата Алјаска
Цена
20.900 ден
Врата со мало оштетување 18 000ден
wl.jpg
вештачка трева

Вештачка трева со екстра густина.  Ролна со ширина од 2м

Цена
(320ден - 30%) = 224ден
pisaor.jpg
Писоар

Писаор со мали гребатини

Цена
800ден(редовна 1650ден)
bojler_l.jpg
Бојлер 10л Леов

Бојлер 10л Леов со мали козметички оштетувања од налепници

Цена
900ден(редовна 3500ден)
ac-brd-ss.jpg
инокс капа за оџак петел

Инокс капа за оџак од инокс отпорен материјал

Цена
ф130 (2990 - 50% )= 1495ден    ф200 (3450 - 50%) = 1725ден
ac-vlc-ss.jpg
Инокс капа за оџак Вулкано ф200

инокс капа за оџак со заштита од временски влијанија и птици. Современ дизајн

Цена
(2500-50%) = 1250ден
ac-plx-ss.jpg
Инокс капа Плексис ф200

инокс капа за оџак со заштита од временски влијанија и птици. 

Цена
ф130 (1770-50%) = 885ден        Ф200 (2650-50%) = 1325ден
ac-hwt-ch-ce.jpg
Инокс постоње за иноксен оџак ф80/130

Постоње со камена волна и инокс за ф80/130

Цена
(2750 - 50%) = 1375ден
roloakril-malter.jpg
Пластифициран Абриф Максима 25кг

Тониран во боја абриф пластифициран со екстра својства

Цена
(1230 - 30%) = 860ден

Распродажба на разни чешми од српскиот производител Росан Србија
-30% на редовните цени

Чешми распродажба