-тапети од квалитетно англиско производство

-трајни и отпорни на литење и измена на боја

-отпорни на ув и сончево зрачење

-лесни за одржување и чистење

-рељефна и структурална површина

-ролните се од 10m Х 0.52m


 


 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија 

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.  

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.