Сигурносни влезни врати изработени од дебелоѕиден метал. Најпродавани во својата категорија и најдобар сооднос на цената и квалитетот на пазарот. Избор на стандардни метални врати и врати обложени со медиапан фолија. Исполна со стандардно саѓе или тервол.

- Дебелоѕиден метал

- Заклучување во 17 точки

- Кодиран клуч со сеф брава

 


 

Бесплатна испорака за Скопје. За други градови по карго во организација и на одговорност на купувачот.

Монтажа 1500 ден, демонтажа 500 ден, проширување 1000 ден. Монтажата не е вклучена во цената и е предмет на договор помеѓу купувачот и монтерот.

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.