Цените се однесуваат само на ламинатниот под. За да добиете вкупна цена на м2 со лајсни и стандарден 2мм филц пресметајте + 60 ден/м2 од цената на ламинатниот под.


 

8mm Baner 31

8mm Baner 32kl

9mm Baner 32kl

10mm Baner

12mm Baner