Голем избор на кваки за собни врати од италијанскитe брендови Hoppe, Fimet  и Frosio. Одберете квака за купените нови или подновете ги постоечките собни врати.

- Секоја квака може да биде со розетна за клуч/вц/цилиндер

- Издржливост и долготрајност

- Класични и нови современи модели

 

РАУНД БЕЛА
Цена
750ден клуч/ 1.100ден лептир
РАУНД ЦРНА
Цена
750 ден клуч/ 1.100ден лептир
РАУНД НИКЕЛ
Цена
750 ден клуч/ 1.100ден лептир
СКВЕР ЦРНА
Цена
750 ден клуч/ 1.100ден лептир
СКВЕР ГРАФИТ
Цена
750 ден клуч/ 1.100ден лептир
СКВЕР СИЛВЕР
Цена
750 ден клуч/ 1.100ден лептир
КУГЛА КОСА
Цена
500ден.
КУГЛА ПРАВА
Цена
500ден.
АНТАРЕС
Цена
2300ден клуч/ 2700ден лептир
АСТИ 2
Цена
1200ден клуч/ 1500ден лептир
АСТИ ЦРНА
Цена
1350ден клуч/ 1700ден лептир
АСТИ ВАЈТ
Цена
1350ден клуч/ 1700ден лептир
ТХ 104
Цена
690ден клуч/ 950ден лептир
БИРМИНГЕН Ф1
Цена
490ден клуч/970ден лептир
КУРВЕД
Цена
930ден клуч/ 1050ден лептир
ДАНИЕЛА
Цена
630ден клуч/ 950ден лептир
ДАБЛИН Ф1
Цена
680ден клуч/ 920ден лептир
ЕССЕН Ф69
Цена
750ден клуч/ 1150ден лептир
АЛУМИНИУМ 155
Цена
750ден клуч/ 1100ден лептир
ФЛОСС 2
Цена
650ден клуч/ 980ден лептир
ИЗМИР Ф45
Цена
1500ден клуч/ 2550ден лептир
ЛЕЧЕ 49
Цена
1580ден клуч/ 2360ден лептир
ЛУКСОР 2
Цена
890ден клуч/ 1220ден лептир
МЕРКУРИ 2
Цена
1200ден клуч/ 1650ден лептир
ГАЛАКСИ
Цена
2300ден клуч/ 2700ден лептир
ГИНЕВРА
Цена
2000ден клуч/ 2300ден лептир
ГОЦЦИА 2
Цена
650ден клуч/ 1000ден лептир
ИНОКС
Цена
650ден клуч/ 940ден лептир
МИЛЛИ 2
Цена
890ден клуч/ 1220ден лептир
МИРАГИО
Цена
930ден клуч/ 1050ден лептир
НАКСОС
Цена
2300ден клуч/ 2500ден лептир
ЊУ ЈОРК Ф1
Цена
650ден клуч/ 1200ден лептир
НОРМА 2
Цена
750ден клуч/ 1100ден лептир
ПЕГАСО
Цена
1100ден клуч/ 1430ден лептир
РИВА ТИТАНИУМ
Цена
1200ден клуч/ 1650ден лептир
СКВЕР
Цена
1060ден клуч/ 1320ден лептир
УТРЕХТ Ф69
Цена
750ден клуч/ 1150ден лептир
ВИТОРИА Ф9
Цена
1080ден клуч/ 1660ден лептир
УТРЕХТ Ф69
Цена
750ден клуч/ 1150ден лептир

 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сметки над 10.000 ден. Доплата за карго за сметки под 10.000 ден.   

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.   

Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.