Само во Ројал Инвест, Ви ги преставуваме Иноксните оџаци од Грчко производство според строгите ЕУ критериуми кој се направени од двоен дебелозиден висококвалитетен ИНОКС кој имаат вградено термоизолација за да нема појава на конденз. Исто има избор и на цевки инокс без изолација кој би се користеле за приклучување на грејното тело до оџакот. Избор на отвори е од Ф100 , Ф150 или Ф200 (над ф200 по порачка) во зависност од тоа дали користите печка на пелет или печка на дрва. Предности на ИНОКСНИОТ оџак:

  • Изолиран двоен дебелозиден Инокс поради што е невозможно да се појави кондензација
  • Мазна и глатка нерѓосувачка површина на која не може да се налепи саѓи и хемикалии
  • Поради микроскопски мазната површина оџакот влече и протокот е непречен
  • Цврст и дихтувачки спој без лепаци и ѕидање
  • Лесна и експресна монтажа која може да ја  обави било кој
  • Мала тежина и беспрекорен изглед
  • Можност да се премести подоцна оџакот според потреба.
  • Голем животен век, без трошоци за одржување(нема потреба од оџачар)
 

Информација: на дадените цени пресметајте - 10% акциски попуст. Попустот трае до трошење на количините.
 

odjak_1m.png
Инокс оџак цевка 1м

Цевка од два инокс ѕида исполнета со огноотпорна камена волна. Се користи за инокс оџак системите.


Ф100/150 - 1980ден/1м
Ф150/200 - 2650ден/1м
Ф200/250 - 3490ден/1м

odjak_1m.png
Инокс оџак цевка 0.5м

Цевка од два инокс ѕида исполнета со огноотпорна камена волна. Се користи за инокс оџак системите.


Ф100/150 - 1250ден/0.5м
Ф150/200 - 1450ден/0.5м
Ф200/250 - 1850ден/0.5м

odjak_1m.png
Инокс оџак цевка 0.25

Цевка од два инокс ѕида исполнета со огноотпорна камена волна. Се користи за инокс оџак системите.


Ф100/150 - 900ден/0.25м
Ф150/200 - 999ден/0.25м
Ф200/250 - 1250ден/0.25м

t-racva_inoks.png
Инокс Т-рачва

Т-рачва со два иноксни ѕида исполнета со огноотпорна камена волна. Се користи како елемент кај иноксните оџаци каде приклучува грејното тело со ќумци и со конденз лонче

Цени со конденз лонче:

Ф100/150 - 3100ден
Ф150/200 - 4350ден
Ф200/250 - 5650ден

kapa_konusna.png
Капа инокс конусна

Конусна капа од инокс за иноксни оџаци

Ф150 - 1300ден
Ф200 - 1500ден
Ф250 - 2500ден

kapa_vrtliva.png
Инокс капа ротирачка

Капа од инокс ротирачка. Се користи кај иноксните оџаци на дрво и кај вентилационите системи.

Ф100 - 2000ден
ф150 - 2300ден
Ф200 - 2600ден
Ф250 - 3150ден

kapa_vrem_otporna.png
Иноск капа временско отпорна

Инокс капа со дополнителна заштита од дупла преграда од временски влијанија

Ф150 - 15000ден
Ф200 - 2000ден
Ф250 - 2500ден

stega_inoks.png
Инокс стеги

Иноксна стега која се поставува на секој спој. Задолжителна примена кај иноксните оџаци. Опционална примена кај иноксните ќумци.

Ф80 - 120ден
Ф100 - 180ден
Ф150 - 180ден
Ф200 - 180ден
Ф250 - 250ден

fiksator.png
Инокс фиксатор за ѕид

Се користи како фиксатор-држач на цевките за ѕидот. Препорачливо е на секој 1м или 2м цевки да се постави по еден фиксатор. Одбива 3.5cm од ѕидот.

Ф150 - 550ден
Ф200 - 680ден
Ф250 - 800ден

koleno_inoks_odjak.png
Инокс колено 90°

Колено составено од два иноксни ѕида исполнето со огноотпорна камена волна. Се користи кај инокс оџак системите за менување на правецот на оџакот од 90° каде е тоа потребно и неопходно.

Ф100/150 - 2250ден
Ф150/200 - 3160ден
Ф200/250 - 4350ден

koleno_inoks_odjak_45.png
Инокс колено 45°

Колено составено од два иноксни ѕида исполнето со огноотпорна камена волна. Се користи кај инокс оџак системите за менување на правецот на оџакот од 45° каде е тоа потребно и неопходно.

Ф100/150 - 1750ден
Ф150/200 - 2450ден
Ф200/250 - 3250ден

flex_crevo.png
Флексибилно црево

Иноксно флексибилно црево кое се користи за инсталации каде со класичните цевки неможе да се направи поврзување. Се користи кај димоодводни инсталации на пелет или кај вентилации. За инсталации кај греење на дрва не се препорачува.
 

Ф80 - 380ден/1м
Ф120 - 550ден/м1
Ф180 - 800ден/м1

t-racka_kosa.png
Т-рачва инокс коса 135°

Иноксна Т-рачва со два иноксни ѕида исполнета со огноотпорна камена волна. Се користи за поголемо одбивање од агол од 135° при монтирање на иноксен оџак.

Цени со кондензационо лонче

Ф80/130 - 2100ден
Ф100/150 - 3800ден
Ф150/200 - 5400ден

rozetna.png
Розетна инокс

Розетна од инокс за естетско обложување на влезот на цевка или т-рачва во ѕидот.

Ф80 - 250ден
Ф130 - 200ден
Ф100 - 300ден
Ф150 - 450ден
Ф200 - 650ден
 

reducir.png
Инокс редуцири

Редуцир од инокс кој се користи при преод од една димензија во друга. Пример кога ќумецот од печката е ф120 а цевката од т-рачвата е ф200. Има различни комбинации на редуцири од ф80 до ф250. Цените се движат од 880ден до 1700ден.


 

reducir_so_tervol.png
Конектор со тервол/двоен прстен

Редуцир со тервол за преод од ќумци кон т-рачва/цевка со изолација. Поголемите Ф конектори се со двоен прстен но без тервол. Има различни комбинации на редуцири од ф80 до ф200. Цените варираат од 1250 до 2300ден од редуцир.


 

Инокс ќумци

kjumci.png
Инокс цевка 1М

Инокс цевки - ќумци за поврзување на печката на пелет/дрва со оџак. Исто се употребуваат за вентилациони системи.

ф80 - 500ден/1м
ф100 - 650ден/1м
ф150 - 950ден/1м
ф200 - 1250ден/1м

kjumci.png
Инокс цевка 0.5м

Инокс цевки - ќумци за поврзување на печката на пелет/дрва со оџак. Исто се употребуваат за вентилациони системи.

ф80 - 300ден/0.5м
ф100 - 350ден/0.5м
ф150 - 500ден/0.5м
ф200 - 650ден/0.5м

kjumci.png
Инокс цевка 0.25

Инокс цевки - ќумци за поврзување на печката на пелет/дрва со оџак. Исто се употребуваат за вентилациони системи.

ф80 - 200ден/0.25м
ф100 - 250ден/0.25м
ф150 - 270ден/0.25м
ф200 - 400ден/0.25м

t-racva_inox.png
Т-рачва инокс

Т-рачва за приклучок на грејното тело со цевките. На третата страна има отвор за кондезационо лонче и чистење.

Цени со кондезационо лонче


Ф80 - 900ден
ф100 - 1320ден
Ф150 - 1800ден
Ф200 - 2450ден

inox_koleno.png
Инокс колено 90‎°

Инокс колено кое се користи кај димоодводни системи - ќумци кај печки на пелет и дрва. Се користи и кај вентилациони системи.

ф80 - 500ден
Ф100 - 700ден
Ф150 - 980ден
Ф200 - 1350ден

koleno_inox_45.png
Инокс колено 45°

Инокс колено од 45° за димоодводни системи - ќумци за печки на пелет и дрва. Се користи и кај вентилациони системи

Ф80 - 500ден
ф100 - 700ден
ф150 - 980ден
Ф200 - 1150ден

ognootporni_gumi.png
Огноотпорни гуми

Огноотпорни гуми кој се поставуваат на секој спој. Се користат кај ќумците и оџаците за пелет.

ф80-100д.
ф130-120д.
Ф150-150д.

ф200-180д.
ф250-250д.
ф300-300д.

 

kapa_so_cevka.jpg
Инокс капа ф80

Инокс капа ф80 со цевка за завршеток и заштита на цевки ф80. Се користи и кај вентилации.

Цена
850ден

 

Ќумци за пелец црни

cevki_pelet_crni.png
Црни цевки за пелет ф80

Цевки црни за приклучивање на грејното тело со оџакот. Цените се со вклучена гумичка.

1м - 395ден
0.5м- 320ден
0.25м - 285ден

t-racva_crna.png
Т-рачва црна ф80

Т-рачва со кондезационо лонче. Се користи за приклучување на грејното тело со другите цевки и за чистење и собирање на кондезот.

Цена
735ден
koleno.png
Црно колено ф80/90‎°

Колено од  90‎° за ќумци на пелет. Цената е со вклучена гумичка

Цена
395ден
koleno_45_crno.png
Црно колено ф80/45°

Колено ф80 за одбивање од 45°. Се користи за ќумци за пелет.Цената е со вклучена гумичка.

Цена
335ден
kapa_crna.png
Капа црна ф80

Капа завршеток за пелет ф80.

Цена
600ден
reducir_crn.png
Редуцир со розетна ф80/120 ж

Редуцир женски за приклучок на ќумци ф80 кон дупка во ѕид ф120.

Цена
890ден
reducir_crn_maski.png
Редуцир со розетна ф80/120 м

Редуцир машки за приклучок на ќумци ф80 кон дупка во ѕид ф120.

Цена
850ден
zavrsetok_za_pelet_crn.png
Завршеток црн ф80

Завршеток хоризонтален со мрежичка заштитна ф80 за пелет цевки.

Цена
800ден
drzac_crn.png
Држач за ѕид црн ф80

За прицврстување на цевките ф80 за ѕидот. Неопходно кај поголеми инсталации.

Цена
500ден
postojle_crno.png
Постоље црно за ф80

Држач кој се поставува под т-рачвата за стабилизирање и црвстина. 

Цена
230ден
rozetna_f120.png
Розетна ф120

Розетна за приклучниот отвор во ѕидот за ф120

Цена
150ден
rozetna.png
Розетна црна ф120/ф80

Розетна за приклучниот отвор во ѕидот. 
Ф80 - 350ден
ф120 - 150ден


 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сите типови и метражи како и за поединечни делови.

Монтажа 900 ден м1, елемент 450 ден, бушење отвор 2500 ден. Монтажата не е вклучена во цената и е предмет на договор помеѓу купувачот и монтерот..   

Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.