Стоплете го вашиот дом и семејство со радијаторите  за централно греење на реномираниот производител Airfel, водечки производител во секторот на топлински системи и со регистрите од чешкиот производител Thermal Trend. Панелните радијатори се наменети само за приватни парно системи и не се погодни за централните градски системи.

radijatori.png
Панелни радијатори

Панелни радијатори од турскиот производител Airfel
● 12години гаранција 
● 33,3м дебелоѕидна комора 
● електростатко боење со нанотехнологија

 

60вх40д 1.740ден 60вх160ш 5.290ден
60вх60д 2.350ден 60вх180ш 5.930ден
60вх80д 2.980ден 90вх40ш 2.600ден
60вх100д 3.290ден 90вх60ш 3.590ден
60вх120д 4.210ден 90вх80ш 4.500ден
60вх140д 4.620ден 90вх100ш 5.450ден

 

registri.png
Регистри за парно

Регистри за парно од чешкиот производител Thermal со 10годишна гаранција.
 

45шх94в 414w 2.184ден
45шх129в 564w 2.784ден
45шх164в 732w 3.4808ден
60шх94в 535w 2.460ден
60шх129в 728w 3.024ден
60шх164в 946w 3.684ден

 

pravosmukalka_1.png
Правосмукалка за пепел Миницен

Мокност 800 W

Капацитет 10 L

Основен модел

Made in Italy

Цена
2500 ден
alfa_plam.png
Правосмукалка за пелет Alfa Plam

Моќност 1200 W

5 слојна заштита
Заштита од жар

капацитет 20 L

Цена
2.900 ден
cistac.png
Чистач за оџаци

Практичен и ефикасен чистач за ќумци и оџаци за пелет Ф80.
Флексибилни четки од фиберглас, италијанско производство.
 

Цена
3м/1250ден 5м/1380ден
traka.png
Алуминска трака

Алуминска трака огноотпорна, висока лепливост и отпорност. Употреба за места со висока температура кај камини, оџаци, ќумци и места за заптивање за изолација

Цена
465 ден/50м
ognootporna_boja.png
Огноотпорна боја

Боја термостабилна отпорна на висока температура до 500C за фарбање на чумки, оџаци и грејни тела.Боја црна мат, алуминиум, сива.
 

Цена
250 ден/750мл
radijator_lak.png
Радијатор лак

Боја за радијатори бела, од алкидни смоли, адитиви, и пигменти, отпорна на висока температура, прави заштитен чист бел слој.  
 

Цена
180 ден/750мл
pelet_za_cistenje.png
Пелет за чистење

Специјален пелет за чистење на печките, составен од специјални пелети кој ја прочистуваат и катилизираат печката. Го продолжуваат векот на траење на  печката

Цена
195 ден/ком
cistac_za_staklo.png
Чистач за стакло

Чистач за стакло за камини на пелет и дрва. Брзо и едноставно го чисти стаклото и го заштитува. Доколку не се чисти редовно стаклото може трајно да се оштети.

Цена
195 ден/ком
renco.jpg
RenCo Смајли

RenCo Смајли, средство за заштита и корекција на сите емајлирани бели површини во мало паковање. Ги покрива сите гребнатини и оштетувања на бели метални и пластични површини како и за површини изложени на висока температура.
 

Цена
150 ден
renco_silikonski.jpg
Силиконска боја за висока температура

Силиконска боја за метални површини изложени на високи температури до 700степени. Висока отпорност и силиконска заштита. Идеално за репарација и префарбување на грејни тела, машини, ауспуси, скари и сл.

Цена
450
hepa_filter.jpg
Hepa филтер за пепел

Филтер за правосмукалките на пелет со Хепа технологија од италијанскиот производител Ribitech.

Се користи како резервен дел и замена за правосмукалките за пелет

 

Цена
550
filter.jpg
Пред филтер кеса

Платнена мрежа специјална за пред филтер за правосмукалки за пелет од италјанскиот производител Ribitech

Се користи како резервен дел и замена за правосмукалките за пелет
 

Цена
400ден

 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сметки над 10.000 ден. Доплата на карго за сметки под 10.000 ден.   

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.   

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.