-10% ПОПУСТ НА ПАНЕЛНИ ОГРАДИ ЗА НАРАЧКИ НАД 10 ПАРЧИЊА!

Панелна ограда Зелена/Антрацит

столбот е со вклучени капачки+спојки+анкери. 4мм дебелина

Достапни димензии и цени :

панел(2.5м) цена столб  цена
Висина 1м  1140д. Столб  1м  840д.
Висина 1.2м 1330д. Столб 1.2м 970д.
Висина 1.5м 1690д. Столб 1.5м 1160д.
Висина 2м 2210д. Столб 2.0м 1490д.
Панелна ограда Антрацит

столбот е со вклучени капачки+спојки+анкери.
4мм дебелина

Достапни димензии и цени :

панел (2м) цена столб  цена
Висина 1м  910д. Столб  1м  840д.
Висина 1.2м 1070д. Столб 1.2м 970д.
Висина 1.5м 1330д. Столб 1.5м 1160д.
  .
Столб 2.0м
1490д
Панелна ограда Поцинкувана

столбот е со вклучени капачки+спојки+анкери.
4мм дебелина

Достапни димензии и цени : 

панел(2.5м) цена столб  цена
Висина 1м  1090д. Столб  1м  840д.
Висина 1.2м 1270д. Столб 1.2м 970д.
Висина 1.5м 1620д. Столб 1.5м 1160д.
Висина 2м 2050д. Столб 2.0м 1490д.

 

Врата за панелна ограда
  • Изработени се од столбови 50*50 а исполнети со дупла ограда
  • Целата конструкција е поцинкована, па пластифицирана
  • Вратата се испорачува во комплет со 2 столба, брава, квака и цилиндар со 3 клуча
  • Комплет ширина со столб е 100цм
  • Достапна боја: зелена и сива
Цена
1м - 8820ден / 1.2м - 9990 ден / 1.5м - 11.170 ден
Алуминиумски профили за ограда

740 ден/ком - АЛУ профил за ограда 40*20*2000мм-антрацит,темно кафрен ,орев

1420 ден/ком - АЛУ профил за ограда 80*20*2000мм-антрацит,темно кафрен ,орев

680 ден/м1 - АЛУ Лајсна + столб за ограда антрацит

260 ден/сет 2ком - Алуиминиумска капи антарцит 

Алуминиумски (Z) профил за ограда

1460 ден/ком - АЛУ (Z) профил за ограда 125*20*2000мм-антрацит

680 ден/м1 - АЛУ Лајсна + столб за ограда антрацит

260 ден/сет 2ком - Алуиминиумска капи антарцит 

Пластифицирано плетиво

отвор на окце 70мм*70мм / Жица 2,8мм 

3.070 ден / котур 1,0м х 25м

3.490 ден / котур 1,2м х 25м

4.360 ден / котур 1,5м х 25м

5.810 ден / котур 2,0м х 25м

ПВЦ жица зелена 220ден/кг 
(25м/кг)

Поцинкувано плетиво

Отвор на окце 70*70мм / Жица 1,9мм

2.470 ден / котур 1,0м х 25м

2.970 ден / котур 1,2м х 25м

3.700 ден / котур 1,5м х 25м

5.250 ден / котур 2,0м х 25м

520 ден / ПВЦ столб зелен 1.4м

750 ден / ПВЦ столб зелен 2.0м

Вештачка трева за ограда

Овој вид на ограда е идеален за надворешно оградување и најчесто се користи за заштита на Вашата приватност. Од зелената боја се добива чувство на природно зелено опкружување.Изработена е од анти УВ ПВЦ иглици кои ја покриваат плетената жица која е основа на оваа ограда. Овие иглици се отпорни на сите УВ зрачења и надворешни влијанија.Плетената жица под иглиците е со дебелина од ф3.2 а отворот на окцата е 40*40.

Се продава на метро или во котури. Цена за котур(10м) - 10% попуст.

1м висина = 870ден/м
1.2м висина = 1.040ден/м
1.5м висина = 1.300ден/м

 

Шиндрата е покривен материјал, изработени на битуменска база.Предноста е многу малата тежина(11кг/м2),големата флексибилност со кој можат да се опшијат и најкомплексните површини,водонепропутливоста,брзата и лесна инсталација на скоро секоја подлога,отпорна на ветрови и до 220км/ч,како и можноста да се постави на кров со нагиб и до 15º но и на вертикален кров. Идеална за гаражи,настрешници,куќарки за миленици,летниковци,привремени објекти како и за куќи доколку се подготви кровот соодветно. Шиндрата е отпорна на УВ зрачење со што не ја губи бојата низ годините,отпорна на високи температури,голема отпорност на кинење и др механички и надворешни влијанија.

Паковање од 3.48м2(покривна 3м2)   

 

Црвена Шиндра
Цена
460 ден/м2
Зелена шиндра
Цена
460ден/м2
Клинци за шиндра
Цена
120 ден/кг