3Д Стиропорни панели со висококвалитетен  реалистичен принт. Изработени од 24 кг/м3 пресуван стиропор со еколошки бои на водена база и тврд акрилен слој од мермерна песок. Отпорни на УВ зрачење и промена на боја. Отпорни на надворешни влијанија. Лесна монтажа со лепење со лепак за стиропор.  Освен декоративната функција имаат и термо изолациона функција. Се продаваат на парче.

651-205 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
690 ден/табла 0.6м2 (1150 ден/м2)
651-211 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
690 ден/табла 0.6м2 (1150 ден/м2)
651-218 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
690 ден/табла 0.6м2 (1150 ден/м2)
651-221 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
690 ден/табла 0.6м2 (1150 ден/м2)
651-229 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
690 ден/табла 0.6м2 (1150 ден/м2)
653-209 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
690 ден/табла 0.6м2 (1150 ден/м2)
653-222 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
690 ден/табла 0.6м2 (1150 ден/м2)
656-2002 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
656-2004 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
656-2010 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
659-202 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
690 ден/табла 0.6м2 (1150 ден/м2)
659-203 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
659-204 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
660-202 декоративен панел 100 х 50 х 2см
Цена
590 ден/табла 0.5м2 (1180 ден/м2)
660-203 декоративен панел 100 х 50 х 2см
Цена
590 ден/табла 0.5м2 (1180 ден/м2)
669-102 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
800ден/табла 0.6м2 (1333ден/м2)
669-143 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
800 ден/табла 0.6м2 (1333 ден/м2)
675-206 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
690 ден/табла 0.6м2 (1150 ден/м2)
678-201 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
678-204 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
678-205 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
678-206 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
679-205 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
690 ден/табла 0.6м2 (1150 ден/м2)
701-204 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
707-201 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
707-202 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
910-201 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
800ден/табла 0.6м2 (1333ден/м2)
910-202 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
800 ден/табла 0.6м2 (1333ден/м2)
911-301 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
800 ден/табла 0.6м2 (1333ден/м2)
911-302 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
800 ден/табла 0.6м2 (1333ден/м2)
912-402 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
800 ден/табла 0.6м2 (1333ден/м2)
917-201 декоративен панел 100 х 50 х 2см
Цена
590 ден/табла 0.5м2 (1180 ден/м2)
S-651-005 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
S-651-015 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
S-660-205 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)
WD-01 декоративен панел 100 х 16 х 1см
Цена
170 ден/табла 0.16м2 (1062 ден/м2)
BT-02 декоративен панел 100 х 16 х 1см
Цена
170 ден/табла 0.16м2 (1062 ден/м2)
ST-08 декоративен панел 100 х 16 х 1см
Цена
170 ден/табла 0.16м2 (1062 ден/м2)
TV-01 декоративен панел 100 х 16 х 1см
Цена
170 ден/табла 0.16м2 (1062 ден/м2)
TV-02 декоративен панел 100 х 16 х 1см
Цена
170 ден/табла 0.16м2 (1062 ден/м2)
141 декоративен панел 120 х 50 х 2см
Цена
840ден/табла 0.6м2 (1400 ден/м2)
140 фасаден панел 200 х 50 х 4см
Цена
1300 ден/табла 0,99м2
220 фасаден панел 198 х 50 х 4см
Цена
1300 ден/табла 0,99м2
223 фасаден панел 198 х 50 х 4см
Цена
1300 ден/табла 0,99м2
224 фасаден панел 198 х 50 х 4см
Цена
1300 ден/табла 0,99м2
225 фасаден панел 198 х 50 х 4см
Цена
1300 ден/табла 0,99м2
659-403 фасаден панел 120 х 50 х 3,5см
Цена
780 ден/табла 0,6м2 (1300ден/м2)
660-401 120 х 50 х 3,5см
Цена
780 ден/табла 0,6м2 (1300ден/м2)
679-406 фасаден панел 120 х 50 х 3,5см
Цена
780 ден/табла 0,6м2 (1300ден/м2)
701-203 декоративен панел 120 х 30 х 2см
Цена
415 ден/табла 0.36м2 (1150 ден/м2)

Стиропорни панели кој може да се фарбаат. Реалистичен 3D изглед. Дебелина од 5mm. Отпорни на УВ зрачење и промена на боја. Отпорни на надворешни влијанија. Лесна монтажа со лепење со силикон-лепак за XPS.  Освем декоративната функција имаат и термо изолациона функција. Се продаваат на кутија од 2М2. Таблите се 50cm x 50cm.

СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 0809
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 08104
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 898
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 0802
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 0873
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 0811
Цена
260ден/2м2

 

СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 0810
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ ФЛОУ 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ БРАН ХАНИ 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ БРАН ФАЛА 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ КАРИРАНО 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ ПИРАМИДА 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ ЛОТОС 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ БРАН ТРОЈКАТ 3D
Цена
420ден/2м2

 

 


Стиропорни лајсни. Лесна монтажа со лепење со силикон-лепак за XPS. Може да се префарбаат. Идеални за поставување на скриено осветлување. Цените се за парче од 2М лајсна.

ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е11
Цена
65/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е14
Цена
90/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е18
Цена
60ден/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е21
Цена
160ден/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА ГРАВИРАНА Б6
Цена
210ден/2m
ЛАСНА СТИРОПОРНА ГРАВИРАНА Б21
Цена
230ден/2m
АГОЛ СТИРОПОРЕН NE18-01
Цена
170/парче
Силикон за стиропор BT
Цена
140ден/300ml
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е5
Цена
85ден/2м
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е7
Цена
100ден/2м

 


 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сметки над 10.000 ден. Доплата на карго за сметки под 10.000 ден.  

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.   

Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.