Идеален спој помеѓу добрата цена и одличниот квалитет. Подни решенија за вашиот дом и деловен простор, Нашите ламинатните подови  овозможуваат беспрекорен изглед и естетика, висока отпорност на оштетување, брза и лесна монтажа за само неколку часови.

Новата генерација на ламинатни подови се со подобрен клик 2 систем за кој не се потребни никакви лепила. Лесни се за одржување, отпорни на гребење, долготрајност на бојата и огноотпорни.

Клик за да ја погледнете галеријата  со сите модели и цени.

 

 


 

Бродскиот под важи за мек и топол природен под.  Сув и завршно обработен спремен е за монтажа без никаква дополнителна доработка. Се монтира на дрвена конструкција со претходно изолорање на просторијата. 

Производител: Литингер Австрија

Димензии:  19мм дебелина х 105мм х 4000мм

Паковање: 2.784m2 кутија  0.464 m2 парче квадтратурата се смета со нут.  Покривна површина е 2,568м2 за 1 пакет.

Цена: 585 ден/м2

 

 


 

ОСБ табли од германскиот производител EGGER составени од пресувана иверка и дрвени додатоци сврзани со еко смоли и лепила,емајлирани за заштита. Се користат за шаловање на бетонски столбови и потпорни ѕидови, кроење и опшивање на одделни делови на објектот, основно патосирање на покриви и подови.

ОСБ табли стандардни

09мм / 122cм х 244cм   550 ден/табла

11мм / 122cм х 244cм   630 ден/табла

15мм / 122cм х 244cм   870 ден/табла

18мм / 122cм х 244cм   1100 ден/табла

ОСБ табли со жлеб

15мм / 60cм х 240cм   670 ден/табла

12мм / 60cм х 280cм   630 ден/табла

 

 


 

Самолив е цементна самонивелирачка маса, наменета за израмнување на бетонски подови во ентериерот. Идеален за израмнување на оштетени и нерамни бетонски површини пред вградување на ламинати, паркети, таркети, плочки, подно греење и тн.
По сушење се добива фина мазна површина.

Потрошувачка 1.4кг/мм/м2

Цена 630ден/25кг


 

lajsni_laminat.png
Лајсни за ламинат

Ви ги преставуваме PVC германските лајсни од Doellken Weimar кој се отпорни на гребење и литеење кој ги имаме во многу различни декори. 

Цена
48 ден/м1
filc.png
Филц подлога 2мм

Како подлога за ламинатот можете да го поставите стандардниот филц од 2мм. Ги нивелира малите нерамнини и ја намалува звучноста.

Цена
12 ден/м2
pojacan_filc.png
Филц појачан 5мм

За екстра изолација при монтажа на ламинатните подови поставете го филцот од 5мм во коцки кој ви гарантира дополнителна термо и звучна изолација

Цена
50 ден/м2
preodna_lajsna.png
Преодни лајсни

За преодите меѓу собите и процепите се користат преодните алуминиумски лајсни кој ги има во повеќе типови. Достапни се во златна и сребрена боја.

Цена
од 240ден за 2,7м1

 

Бесплатна испорака за ламинатот за сите градови во Македонија за сметки над 10.000 ден. Доплата на карго за сметки под 10.000 ден.  

10 година фабричка гаранција на боја на ламинатни подови. 30 дена сервисна гаранција на монтажа од овластен монтер.  

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.