Најчести прашања-собни врати

Дали вратите се прават по мерка?+

Имате ли монтажа?+

Рок на испорака/монтажа?+

Како се плаќа?+

Што е разликата во цените?+

Кој зема мерки?+

Има ли гаранција?+

Дали е вклучена рачка во цената?+

ФАРБАНИ МЕДИЈАПАНСКИ ВРАТИ

  • Полиуретански фарбан медијапан во 3 слоја
  • Голема отпорност на УВ зрачење
  • Дрвена рамка на крило
  • Избор на врати со гравура
  • Избор на бои по РАЛ карта
Фарбана Бела Врата

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
 

Цена
15,200 ден. крило со саќе / 16.750 ден полно крило
Фарбана Врата со Гравура

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
17.700 ден. крило со саќе / 19,300 ден полно крило
Фарбана Врата во Боја по избор

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(двокрилна,лизгачка, со стакло,надсветло)

Цена
во зависност од бојата

МЕДИЈАПАНСКИ ВРАТИ СО 3Д ФОЛИЈА


Медијапански врати обложени со 3Д фолија со структура на дрво од германски производител. Погодна за вообичаена домашна употреба.


Квалитетен оков и брава од прознатиот италијански производител AGB со квалитетен механизам. Бравата е вградена во самото крило.


Три самоподмачкувачки бродски шарки со голема носивост. Вратите се универзални леви/десни. Правецот се одредува при монтажа.


Избор на крило од саќе или полно крило кое е со поголема термо и звучна изолација. Полното крило е исполнето со дрвена волна кој е голем топлотен и звучен природен изолатор.

 

Врата Избелен Даб

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
10.200ден. крило со саќе / 11.400ден полно крило
Врата Светол Даб

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
10,200ден. крило со саќе / 11,400ден полно крило
Врата Венге

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
10,200ден. крило со саќе /  11,400ден полно крило
Врата Х-избелен даб

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
10,800ден крило со саќе / 12,000ден полно крило
Врата Х-светол Даб

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
10,800ден крило со саќе / 12,000ден полно крило
Врата Х-Венге

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
10,800ден крило со саќе / 12,000ден полно крило

МЕДИЈАПАНСКИ ВРАТИ СО CPL ФОЛИЈА

Од вратите со 3D фолија плус карактеристики :


CPL заштитна фолија за поголема заштита од гребење, литење, хемикалии, сончева светлина. Поголема трајност од обичните врати.


Магнетна вградена брава за меко затварање и за поголема трајност на механизмот. Магнетната брава е многу побезшумна од стандардната.


Италијански дизајн погоден за секој ентериер. Избор на едноставни дезени или со шари на дрво.


Рамка на вратното крило изработена од медијапан отпорен на влага медијапан

 

ЦПЛ Капучино

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
11.400ден крило со саќе / 13.300ден полно крило
ЦПЛ Премиум Даб

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
11.400ден крило со саќе / 13.300ден полно крило
ЦПЛ Бела

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
11.400ден крило со саќе / 13.300ден полно крило
ЦПЛ Роквуд

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
11,400ден крило со саќе / 13,300ден полно крило
ЦПЛ Натурал Храст

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(двокрилна,лизгачка, со стакло,надсветло)

Цена
11,400ден крило со саќе / 13,300ден полно крило
ЦПЛ Темен Бетон

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
11,400ден крило со саќе / 13,300ден полно крило
ЦПЛ Табако Орев

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
11,400ден крило со саќе / 13,300ден полно крило