БАТЕРИСКИ ЗАВРТУВАЧ 12V - CDLI1211

НАПОН: 12V
БРЗИНА БЕЗ ОПТОВАРУВАЊЕ: 0-600/МИН
МАКСИМАЛЕН ВРТЕЖЕН МОМЕНТ: 20 NM
КАПАЦИТЕТ НА ЧАШКАТА: 0,8-10 MM
ПОСТАВКИ ЗА ВРТЕЖЕН МОМЕНТ: 15+1

Цена
2.960 ден
БАТЕРИСКА ШТРАФИЛИЦА - CDLI20028

НАПОН: 20 V
БРЗИНА БЕЗ ОПТОВАРУВАЊЕ: 0-400/0-1500
МАКСИМАЛЕН ВРТЕЖЕН МОМЕНТ: 45 NM
КАПАЦИТЕТ НА ФУТЕР: 0,8-10 MM
ПОСТАВУВАЊЕ НА ВРТЕЖЕН МОМЕНТ: 15+1
2-БРЗИНИ
ВОЛТИ ЗА ПОЛНЕЊЕ: 220-240V~50/60HZ
ИНТЕГРИРАНА РАБОТНА СВЕТЛИНА
LED ИНДИКАТОР ЗА НАПОЈУВАЊЕ НА БАТЕРИЈАТА
СО 2 ПАРЧИЊА БАТЕРИИ ОД 1,5 AH
СО ПОЛНАЧ ОД 1 ПАРЧЕ
СО 1 ПАРЧЕ CR-V 65MM БИТ
СПАКУВАНО ВО ПЛАСТИЧНА КУТИЈА

Цена
4.380 ден
БАТЕРИСКА ШТРАФИЛИЦА - CIDLI201452

СО МЕТАЛЕН ФУТЕР

НАПОН: 20 V
БРЗИНА БЕЗ ОПТОВАРУВАЊЕ: 0-400/0-1500
МАКСИМАЛЕН ВРТЕЖЕН МОМЕНТ: 45 NM
КАПАЦИТЕТ НА ФУТЕР: 0,8-10 MM
ПОСТАВУВАЊЕ НА ВРТЕЖЕН МОМЕНТ: 15+1
2-БРЗИНИ
ВОЛТИ ЗА ПОЛНЕЊЕ: 220-240V~50/60HZ
ИНТЕГРИРАНА РАБОТНА СВЕТЛИНА
LED ИНДИКАТОР ЗА НАПОЈУВАЊЕ НА БАТЕРИЈАТА
СО 2 ПАРЧИЊА БАТЕРИИ ОД 1,5 AH
СО ПОЛНАЧ ОД 1 ПАРЧЕ
СО 1 ПАРЧЕ CR-V 65MM БИТ
СПАКУВАНО ВО ПЛАСТИЧНА КУТИЈА

Цена
6.630 ден
БАТЕРИСКИ УДАРЕН ЗАШТРАФУВАЧ - CIRLI2002

БРУШЛЕС МОТОР (ЕЛЕКТРОМОТОР)
НАПОН: 20V
АДАПТЕР ЗА КЛУЧЕВИ 1/2” ВРТЕЖИ: 0-1300 / 0-2300/МИН
УДАРИ: 0-2000 / 0-3300/МИН
МОЌНОСТ: 300NM
БАТЕРИЈА: 2 БАТЕЕИИ 20V/2AH
БРЗО ПОЛНЕНЊЕ ЗА 1 ЧАС
ЛЕД ИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЈА
3 КЛУЧЕВИ (17/19/21)
ПАКУВАНА ВО ТОРБА

Цена
9.250 ден
РОТИРАЧКИ УДАРЕН ЧЕКАН - RH150028

НАПОН: 220-240V ~ 50 / 60HZ
МОЌНОСТ: 1500W
ВРТЕЖИ: 850RPM
УДАРИ: 4400BPM
УДАРНА СИЛА: 5.5J
БУШЕЊЕ БЕТОН 32MM
ЖЕЛЕЗО: 13MM
ДРВО: 40MM
3 БУРГИИ
2 ДЛЕТИ

Цена
5.630 ден
РАЧНА ФРЕЗА 1600W - RT160028

НАПОН: 220V-240V~50/60HZ
МОЧНОСТ: 1600W
ВРТЕЖИ: 22000RPM
ФУТЕР ГОЛЕМИНА: 6,8,12MM,1/4”,1/2”
ДЛАБИНА КАПАЦИТЕТ: 0-60MM
СО 1 ПРСТЕН ЗА РЕДУЦИРАЊЕ
СО 1 АЛУМИНИУМСКИ GUIDE FENCE
СО 1 СЕТ ПАРАЛЕЛЕН ВОДИЧ
СО 1 СЕТ ЧЕТКИЦИ

Цена
6.500 ден
УБОДНА ПИЛА 570W - JS57028

НАПОН: 220-240V ~ 50 HZ
МОЌНОСТ: 570 W
ВРТЕЖИ: 800-3000 RPM
МОЖНОСТ ЗА СЕЧЕЊЕ ДРВО: 65 MM
МОЖНОСТ ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ: 8 MM
4 БРЗИНИ
ТЕЖИНА: 2.30 KG

Цена
2.130 ден
УБОДНА ПИЛА 400W - JS400285

ВОЛТАЖА:220-240V~50/60HZ
МОЌНОСТ:400W
БРЗИНА БЕЗ ОПТОВАРУВАЊЕ:800-3000RPM
КАПАЦИТЕТ НА СЕЧЕЊЕ:
ДРВО:55MM
ЖЕЛЕЗО:3MM
СО 1 ПИЛА СЕЧИЛО
ПАКУВАНА ВО КУТИЈА

Цена
1.810 ден
РОТИРАЧКА БРУСИЛКА 450W - RS4508

ВОЛТАЖА:220-240V~50/60HZ
МОЌНОСТ:450W
БРЗИНА БЕЗ ОПТОВАРУВАЊЕ:4000-13000RPM
ДИАМЕТАР НА ПАПУЧА ЗА ШМИРГЛИ:150MM
VELCROPS BASE
ПОТЕНЦИОМЕТАР ЗА БРЗИНА
СО 150MM PU BASE
ПАКУВАНА ВО КУТИЈА

Цена
3.500 ден
ЕДНОРАЧНА ФРЕЗА 600W - PLM6001

НАПОН: 220-240V ~ 50HZ
МОЌНОСТ: 600 W
ВРТЕЖИ: 33500 RPM
ПРИМА САМО 6MM
НОЖЕВИ ВКЛУЧЕН
1 ПАРАЛЕЛЕН ВОДИЧ
1 КЛУЧ ТЕЖИНА: 1.50 KG

Цена
2.880 ден
РАЧЕН ЦИРКУЛАР 1400W - CS18528

НАПОН: 220-240V~50/60HZ
МОЧНОСТ: 1400W
ВРТЕЖИ: 4800RPM
ДИАМЕТАР НА ПИЛА: 185X20MM
КАПАЦИТЕТ НА СЕЧЕЊЕ:
45 СТЕПЕНИ: 45MM
90 СТЕПЕНИ: 65MM
ПОДЕСУВАЊЕ ДЛАБОЧИНА НА СЕЧЕЊЕ
ПОДЕСУВАЊЕ АГОЛНО НА СЕЧЕЊЕ
СО 1 185MM ПИЛИ
СО 1 СЕТ EXTRA ЧЕТКИЦИ

Цена
4500 ден
МЕТРО ЛАСЕРСКО - HLDD0608

ДОЛЖИНАНА МЕРЕЊЕ: 0.05-60M
ПРЕЦИЗНОСТ НА МЕРЕЊЕ: ±2.0MM
ТИП НА ЛАССЕР: 635NM, <1MW, CLASS 2
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -10°C ~ +50°C
ФУНКЦИЈА: ДОЛЖИНА,КВАДРАТУРА,КУБИКАЖА,ВИСИНА
СО ФУНКЦИЈА ЗА ИСКЛУЧУВАЊЕ
INGCO УНИКАТЕН ДИЗАЈН
СО ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ

Цена
3.310 ден
ЛАСЕРСКИ НИВЕЛАТОР - HLL156508

ДАЛЕЧИНА НА ЛАСЕР 0 ~ 15 M
ХОРИЗОНТАЛНО ,ВЕРТИКАЛНО , КРСТ (+)
ФУНКЦИЈА И ЗАКОЧУВАЊЕ НА КРСТОТ
ТОЧНОСТ НА НИВЕЛАЦИЈА ± 1.5MM НА 5 М
ТОЧНОСТ НА ЛИНИЈА ± 1.5MM НА 5 М
САМОНИВЕЛИРА
ЛАСЕР 650NM КЛАСА НА ЛАСЕР II, &LT;1MW
РАБОТНИ ТЕМПЕРАТУРИ -20 ~ + 70 °C
АА БАТЕРИИ (1.5V) 3 ПАРЧИЊА
АВТОМАТСКО НИВЕЛАЦИЈА
НЕМА ПОТРЕБА ОД ТРИПОД (НОГАРКИ)

Цена
3.808 ден
ДРЖАЧ ЗА ЛАСЕРСКИ НИВЕЛАТОР - HLLT01152

„5/8““ И 1/4““ НАВОЈ
АЛУМИНИУМСКИ СТАТИВ ОД 1,2 M
ПОГОДЕН ЗА HLL156508,HLL306505,HLL305205
ТЕЖИНА: 1,0 КГ
СПАКУВАНО ПО ЕТИКЕТА“

Цена
1.560 ден
ФЕН ИНДУСТРИСКИ - HG200038

НАПОН: 220V-240V~50/60HZ
МОЌНОСТ: 2000W
ТЕМПЕРАТУРА:350°C/550°C
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 300/500 Л/МИН
СО 1ДИФУЗЕР
ПАКУВАНА ВО КУТИЈА

Цена
1.500 ден
РЕЦИПРОЧНА ПИЛА - 750W RS8008

МОЌНОСТ: 750 WATT
ВРТЕЖИ: 0-2800 RPM
ПОТЕНЦИОМЕТАР ЗА БРЗИНА
СИСТЕМ ЗА БРЗО МЕНУВАЊЕ СЕЧИЛО
ВКЛУЧЕНО 1 ПИЛА ЗА ДРВО: 1 ЗА МЕТАЛ: ТЕЖИНА: 2.20 KG

Цена
3.750 ден
ВИБРАЦИОНА БРУСИЛКА 320W - FS3208

НАПОН: 220-240V ~ 50HZ
МОЌНОСТ: 320 W
ВРТЕЖИ: 13.000 RPM
РАБОТНА ПОДЛОГА 187 X 90 MM
СОБИРАЧ НА ПРАШИНА
1 ФИЛТЕР ЗА ПРАСИНА
ТЕЖИНА: 2.25 KG
5 ШМИРГЛИ

Цена
2.380 ден
АГОЛНА БРУСИЛКА - AG90028

ВОЛТАЖА:220-240V~50/60HZ
МОЌНОСТ:900W
БРЗИНА БЕЗ ОПТОВАРУВАЊЕ:12000RPM
ДИАМЕТАР НА ДИСК:125MM
НАВОЈ НА ВРЕТЕНО:M14
СТРАНИЧНА РАЧКА
ПАКУВАНА ВО КУТИЈА

Цена
2.190 ден
АГОЛНА БРУСИЛКА - AG75028

ВОЛТАЖА:220-240V~50/60HZ
МОЌНОСТ:750W
БРЗИНА БЕЗ ОПТОВАРУВАЊЕ:12000RPM
ДИАМЕТАР НА ДИСК:115MM
НАВОЈ НА ВРЕТЕНО:M14
СТРАНИЧНА РАЧКА
ПАКУВАНА ВО КУТИЈА

Цена
2.000 ден
БАТЕРИСКА АГОЛНА БРУСИЛКА - CAGLI2011582

БРУШЛЕС МОТОР / ЕЛЕКТРОМОТОР
ВОЛТАЖА:20V
БРЗИНА БЕЗ ОПТОВАРУВАЊЕ:3000/8500RPM
ДИАМЕТАР НА ДИСК:115MM
НАВОЈ НА ВРЕТЕНО:M14
ПОЛНЕНЊЕ:220-240V~50/60HZ
СО 2 4.0AH БАТЕРИИ
СО 1 ПОЛНАЧ
СО 1 СЕТ ДИСКОВИ ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ
ПАКУВАНА ВО ТОРБА

Цена
10.630 ден
АГОЛНА БРУСИЛКА - AG130018

НАПОН: 220-240V ~ 50/60HZ
МОЌНОСТ: 1300W
ВРТЕЖИ: 12000 RPM
ПРЕЧНИК: 125 MM

Цена
3.560 ден
РОТРИАЧКИ УДАРЕН ЧЕКАН - RGH9028

НАПОН: 220-240V ~ 50HZ
МОЌНОСТ: 800 W
ВРТЕЖИ: 0-1200R / MIN
УДАРИ: ВО МИНУТА: 0-5300 / MIN
УДАРНА СИЛА: 2.5J
БУШЕЊЕ БЕТОН ДО 26 ММ СДС+ ТЕЖИНА: 2.90 KG
3 БУГИИ 2 ДЛЕТИ

Цена
3.880 ден
ЕЛЕКТРИЧНА УДАРНA БОРМАШИНА 850W - ID8508

НАПОН: 220V-240V ~ 50-60HZ
MOЌНОСТ: 850 WATT
ВРТЕЖИ: 0-2400RPM
ФУТЕР: 13 MM
ТЕЖИНА: 2.10 KG
ЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА

Цена
2.630 ден
ЕЛЕКТРИЧНА УДАРНA БОРМАШИНА 680W - ID6808

ВОЛТАЖА:220-240V~50/60HZ
МОЌНОСТ:680W
БРЗИНА БЕЗ ОПТОВАРУВАЊЕ:0-3000RPM
МАКС.КАПАЦИТЕТ ЗА БУШЕЊЕ:13MM
ПОТЕНЦИОМЕТАР ЗА БРЗИНА
КОПЧЕ ЗА НАПРЕД НАЗАД
ФУНКЦИЈА ЗА УДАР
ПАКУВАНА ВО КУТИЈА

Цена
1.800 ден
ЕЛЕКТРИЧНА УДАРНA БОРМАШИНА 1100W - ID11008

НАПОН: 220V-240V ~ 50-60HZ
MOЌНОСТ: 1100 WATT
ВРТЕЖИ: 0-2800RPM
ФУТЕР: 13 MM
ТЕЖИНА: 2.10 KG
ЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА

Цена
3.190 ден
БАТЕРИСКА РОТИРАЧКИ УДАРЕН ЧЕКАН - CRHLI202287

БРУШЛЕС МОТОР / ЕЛЕКТРОМОТОР
ВОЛТАЖА:20V
БРЗИНА БЕЗ ОПТОВАРУВАЊЕ:0-1100RPM
СТАПКА НА УДАРИ:0-5000BPM
СИЛА НА ЕДЕН УДАР:2.0J
МАКС. КАПАЦИТЕТ НА БУШЕЊЕ:Φ26 ВО БЕТОН
ИНТЕГРИРАНА РАБОТНА СВЕТЛИНА
СДС ПЛУС ФУТЕР
СО 3 БУРГИИ И 1 ДЛЕТО
СО 2 4.0AH БАТЕРИИ
СО 1 ПОЛНАЧ
ПОЛНЕНЊЕ:220-240V~50/60HZ
ПАКУВАНА ВО КУФЕР

Цена
11.130 ден
МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН АЛАТ - MF3008

НАПОН: 220-240 V ~ 50 HZ
МОЌНОСТ: 300 W
ВРТЕЖИ: 15000-21000 RPM
ПОТЕНЦИОМЕТАР ЗА БРЗИНА ВКЛУЧЕНИ
3 ШМИРГЛИ, 2 АЛАТ ЗА СЕЧЕЊЕ, 1 ДРЖАЧ ЗА ШМИРГЛА
1 КЛУЧ

Цена
2.440 ден
БАТЕРИСКИ ШТРАФЦИГЕР 4V - CSDLI0401

НАПОН: 4V
МАКС.ВРТЕЖЕН МОМЕНТ: 4N.M
ИНТЕГРИРАНО РАБОТНО СВЕТЛО
ИНДИКАТОР ЗА НИВО НА ПОЛНЕЊЕ
СО 1 2ЧАСА ПОЛНАЧ
ВОЛТАЖА НА ПОЛНЕНЊЕ: 110-240V~50/60HZ
СО 10 25MM CR-V БИТОВИ И ДРЖАЧ
СО 1 МАГНЕТЕН ДРЖАЧ
ШЕСТОАГОЛЕН ПРИКЛУЧОК: 1/4” ВРТЕЖИ: 180/MIN

Цена
990ден