Идеален спој помеѓу добрата цена и одличниот квалитет. Подни решенија за вашиот дом и деловен простор, Нашите ламинатните подови  овозможуваат беспрекорен изглед и за разлика од многу ламинати на пазарот, се со задолжително ламиниран слој кој дава висока отпорност на оштетување, гребење и литење. Обезбедена брза и професионална монтажа за Скопје.

Клик за да ја погледнете галеријата  со сите модели и цени.

*За совети за подовите видете тука

 

 


 

Бродскиот под важи за мек и топол природен под.  Сув и завршно обработен спремен е за монтажа без никаква дополнителна доработка. Се монтира на дрвена конструкција со претходно изолорање на просторијата. 

Производител: Литингер Австрија

Димензии:  19мм дебелина х 105мм х 4000мм

Паковање: 2.784m2 кутија  0.464 m2 парче / квадтратурата се смета со нут.  Покривна површина е 2,568м2 за 1 пакет.

Цена: моментално нема

 


 

ОСБ табли од германскиот производител EGGER составени од пресувана иверка и дрвени додатоци сврзани со еко смоли и лепила,емајлирани за заштита. Се користат за шаловање на бетонски столбови и потпорни ѕидови, кроење и опшивање на одделни делови на објектот, основно патосирање на покриви и подови.

ОСБ табли стандардни

09мм / 122cм х 244cм   910ден/табла

11мм / 122cм х 244cм   1.055 ден/табла

15мм / 122cм х 244cм   1.440 ден/табла

 

 


 

Хидроглет П1 е цементна самонивелирачка маса, наменета за израмнување на бетонски подови во ентериерот. Идеален за израмнување на оштетени и нерамни бетонски површини пред вградување на ламинати, паркети, таркети, плочки, подно греење и тн.
По сушење се добива фина мазна површина.

Потрошувачка 1.4кг/мм/м2

Цена 970ден/20кг


 

Лајсни за ламинат 48мм

Ви ги преставуваме PVC германските лајсни од Doellken Weimar кој се отпорни на гребење и литеење кој ги имаме во многу различни декори. 

Цена
140 ден/2.5м
Филц подлога 2мм

Како подлога за ламинатот можете да го поставите стандардниот филц од 2мм. Ги нивелира малите нерамнини и ја намалува звучноста.

Цена
15 ден/м2
Филц појачан 5мм

За екстра изолација при монтажа на ламинатните подови поставете го филцот од 5мм во коцки кој ви гарантира дополнителна термо и звучна изолација

Цена
70 ден/м2
Преодни лајсни

За преодите меѓу собите и процепите се користат преодните алуминиумски лајсни кој ги има во повеќе типови. Достапни се во златна и сребрена боја.

Цена
од 330ден за 2,7м1
Лајсна за ламинат КУБ 60мм

Лајсни за подови и ламинати со модерен куб изглед. Лесно пристапен канал за кабли. Меки гумени завршетоци за одлично спојување со ѕидот. Достапни во повеќе дезени.

Цена
230 ден/2.5м
Држачи за лајсни(комплет)

Држачи за ламинатни лајсни 48мм за стабилно и естетстко поврзување на истите, без да се грубат со стандардното поставување на шајки. Се монтираат на секои 40cm. Се продаваат во пакет од 20ком. Комплетот содржи држачи типла и штраф

Цена
240ден/20ком
Спојници

Спојници за ламинатните лајсни за да се избегне сечење под гер и постигнување на фин естетски изглед.

за лајсна 48mm 20ден/ком
за лајсна 60мм 40ден/ком

Висока медијапанска лајсна

Лајсна за ламинати и подови од медијапан со висок квалитет. Бела боја. Се монтира со лепење. 85mm/80mm

Цена
650ден/2.5м 540ден/2.4м