Канал решетка Wavedrain 110

Одводен канал Wavedrain 110 Носивост 1,5t, висина 110mm, ширина 120mm, изработен од HD-PE пластика со росфајтна решетка. Италијански квалитет Asoplast. Лесна и едноставна монтажа. Затварач краен дел 580ден. 
Видео упаство за монтажа 

Цена
660ден/м
Бетонска решетка мини

Бетонска решетка со мазна површина. Росфајтна решетка. Плитка решетка со висина од 6cm(4cm корисна) и ширина 12.5cm. Издржливост до 1.5т.

Цена
1470ден/м
Решетка бетонска BGU 100

Бетонски канал со росфајтна решетка. Голема издржливост. шир,16,5цм/вис.14цм/канал висина 9,5цм

Цена
1520ден/м

 

-10% ПОПУСТ НА ПАНЕЛНИ ОГРАДИ ЗА НАРАЧКИ НАД 10 ПАРЧИЊА!

Панелна ограда Зелена

столбот е со вклучени капачки+спојки+анкери.

Достапни димензии и цени :

панел(2.5м) цена столб  цена
Висина 1м  1420д. Столб  1м  980д.
Висина 1.2м 1650д. Столб 1.2м 1150д.
Висина 1.5м 2100д. Столб 1.5м 1370д.
Висина 2м 2750д. Столб 2.0м 1900д.
Панелна ограда Сива

столбот е со вклучени капачки+спојки+анкери.

Достапни димензии и цени :

панел (2м) цена столб  цена
Висина 1м  1130д. Столб  1м  980д.
Висина 1.2м 1320д. Столб 1.2м 1150д.
Висина 1.5м 1680д. Столб 1.5м 1370д.
Висина 2м 2200д.
Столб 2.0м
1900д
Панелна ограда Поцинкувана

столбот е со вклучени капачки+спојки+анкери.

Достапни димензии и цени : 

панел(2.5м) цена столб  цена
Висина 1м  1090д. Столб  1м  980д.
Висина 1.2м 1270д. Столб 1.2м 1150д.
Висина 1.5м 1620д. Столб 1.5м 1370д.
Висина 2м 2125д. Столб 2.0м 1900д.

 

Врата за панелна огрда
  • Изработени се од столбови 50*50 а исполнети со дупла ограда
  • Целата конструкција е поцинкована, па пластифицирана
  • Вратата се испорачува во комплет со 2 столба, брава, квака и цилиндар со 3 клуча
  • Комплет ширина со столб е 100цм
  • Достапна боја: зелена и сива
Цена
1м - 8820ден / 1.2м - 9990 ден / 1.5м - 11.170 ден

 

 

Пластифицирано плетиво

отвор на окце 70мм*70мм / Жица 2,8мм 

3.070 ден / котур 1,0м х 25м

3.490 ден / котур 1,2м х 25м

4.360 ден / котур 1,5м х 25м

5.810 ден / котур 2,0м х 25м

ПВЦ жица зелена 220ден/кг 
(25м/кг)

Поцинкувано плетиво

Отвор на окце 70*70мм / Жица 1,9мм

2.470 ден / котур 1,0м х 25м

2.970 ден / котур 1,2м х 25м

3.700 ден / котур 1,5м х 25м

5.250 ден / котур 2,0м х 25м

520 ден / ПВЦ столб зелен 1.4м

750 ден / ПВЦ столб зелен 2.0м

Вештачка трева за ограда

Овој вид на ограда е идеален за надворешно оградување и најчесто се користи за заштита на Вашата приватност. Од зелената боја се добива чувство на природно зелено опкружување.Изработена е од анти УВ ПВЦ иглици кои ја покриваат плетената жица која е основа на оваа ограда. Овие иглици се отпорни на сите УВ зрачења и надворешни влијанија.Плетената жица под иглиците е со дебелина од ф3.2 а отворот на окцата е 40*40.

Се продава на метро или во котури. Цена за котур(10м) - 10% попуст.

1м висина = 870ден/м
1.2м висина = 1.040ден/м
1.5м висина = 1.300ден/м

 

Шиндрата е покривен материјал, изработени на битуменска база.Предноста е многу малата тежина(11кг/м2),големата флексибилност со кој можат да се опшијат и најкомплексните површини,водонепропутливоста,брзата и лесна инсталација на скоро секоја подлога,отпорна на ветрови и до 220км/ч,како и можноста да се постави на кров со нагиб и до 15º но и на вертикален кров. Идеална за гаражи,настрешници,куќарки за миленици,летниковци,привремени објекти како и за куќи доколку се подготви кровот соодветно. Шиндрата е отпорна на УВ зрачење со што не ја губи бојата низ годините,отпорна на високи температури,голема отпорност на кинење и др механички и надворешни влијанија.

Паковање од 3.48м2(покривна 3м2)   

 

Црвена Шиндра
Цена
460 ден/м2
Зелена шиндра
Цена
460ден/м2
Клинци за шиндра
Цена
120 ден/кг