Најчести прашања-собни врати

Дали вратите се прават по мерка?+

Имате ли монтажа?+

Рок на испорака/монтажа?+

Како се плаќа?+

Што е разликата во цените?+

Кој зема мерки?+

Има ли гаранција?+

Дали е вклучена рачка во цената?+

МЕДИЈАПАНСКИ ВРАТИ СО 3Д ФОЛИЈА


Медијапански врати обложени со 3Д фолија со структура на дрво од германски производител. Погодна за вообичаена домашна употреба.


Квалитетен оков и брава од прознатиот италијански производител AGB со квалитетен механизам. Бравата е вградена во самото крило.


Три самоподмачкувачки бродски шарки со голема носивост. Вратите се универзални леви/десни. Правецот се одредува при монтажа.


Избор на крило од саќе или полно крило кое е со поголема термо и звучна изолација. Полното крило е исполнето со дрвена волна кој е голем топлотен и звучен природен изолатор.

 

Врата Избелен Даб

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
10.200ден. крило со саќе / 11.400ден полно крило
Врата Светол Даб

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
10,200ден. крило со саќе / 11,400ден полно крило
Врата Венге

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
10,200ден. крило со саќе /  11,400ден полно крило
Врата Х-избелен даб

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
10,800ден крило со саќе / 12,000ден полно крило
Врата Х-светол Даб

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
10,800ден крило со саќе / 12,000ден полно крило
Врата Х-Венге

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
10,800ден крило со саќе / 12,000ден полно крило

 

МЕДИЈАПАНСКИ ВРАТИ СО CPL ФОЛИЈА

Од вратите со 3D фолија плус карактеристики :


CPL заштитна фолија за поголема заштита од гребење, литење, хемикалии, сончева светлина. Поголема трајност од обичните врати.


Магнетна вградена брава за меко затварање и за поголема трајност на механизмот. Магнетната брава е многу побезшумна од стандардната.


Италијански дизајн погоден за секој ентериер. Избор на едноставни дезени или со шари на дрво.


Рамка на вратното крило изработена од медијапан отпорен на влага медијапан

 

ЦПЛ Капучино

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
11.400ден крило со саќе / 13.300ден полно крило
ЦПЛ Премиум Даб

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
11.400ден крило со саќе / 13.300ден полно крило
ЦПЛ Бела

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
11.400ден крило со саќе / 13.300ден полно крило
ЦПЛ Роквуд

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
11,400ден крило со саќе / 13,300ден полно крило
ЦПЛ Натурал Храст

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(двокрилна,лизгачка, со стакло,надсветло)

Цена
11,400ден крило со саќе / 13,300ден полно крило
ЦПЛ Темен Бетон

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
11,400ден крило со саќе / 13,300ден полно крило
ЦПЛ Табако Орев

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
11,400ден крило со саќе / 13,300ден полно крило

 

 


 

ФАРБАНИ МЕДИЈАПАНСКИ ВРАТИ

 • Полиуретански фарбан медијапан во 3 слоја
 • Голема отпорност на УВ зрачење
 • Дрвена рамка на крило
 • Избор на врати со гравура
 • Избор на бои по РАЛ карта

 

Фарбана Бела Врата

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
 

Цена
15,200 ден. крило со саќе / 16.750 ден полно крило
Фарбана Врата со Гравура

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(клик на повеќе)

Цена
17.700 ден. крило со саќе / 19,300 ден полно крило
Фарбана Врата во Боја по избор

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(двокрилна,лизгачка, со стакло,надсветло)

Цена
во зависност од бојата
Фарбана врата Барон Л1

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
34.700 ден
Фарбана врата Барон Л3

✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
34.700

 


 

СЕГМЕНТНИ ВРАТИ

 • Изработена од дрвени сегменти(парчиња) обложена со ламинирана CPL фолија
 • Модерен сегментен дизајн
 • Дрвена рамка на крило
 • Избор на врати со украсно и калено стакло
 • Многу опции
Сегментна врата Индиго

Врата составена од дрвени сегменти
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
15.800ден
Сегментна врата Верде

Врата составена од дрвени сегменти
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
15.800ден
Сегментна врата Греј

Врата составена од дрвени сегменти
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
15.800ден

 

Сегментна врата Натурал Храст

Врата составена од дрвени сегменти
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
15.800ден
Сегментна врата Тобако Орев

Врата составена од дрвени сегменти
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
15.800ден
Сегментна врата со украсно стакло

Врата составена од дрвени сегменти и украсно стакло. Достапна во сите дезени од сегментните врати.
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
18.980ден
Сегментна врата со калено стакло

Врата составена од дрвени сегменти со калено стакло
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
22.800ден

 

 

 


 

ФУРНИРАНИ ВРАТИ

 • Изработена од чисто дрво ФУРНИР
 • Чист природен изглед
 • Спој на модерната изработка со класичното дрво
 • Избор на класичен или рустикален изглед со чворови и природни неправилности.
 • Многу опции(лизгачка, двокрилна, скриен оков, и сл...)

 

Фурнирана врата Храст Рустик вертикал

Врата составена од чисто дрво ФУРНИР
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
32.380ден
Фурнирана врата Храст Рустик хоризонтал

Врата составена од чисто дрво ФУРНИР
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)в

Цена
32.380ден
Фурнирана врата Храст Рустик вкрстен

Врата составена од чисто дрво ФУРНИР
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
32.380ден

 

Фурнирана врата Орев Рустик вертикал

Врата составена од чисто дрво ФУРНИР
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
35.620ден
Фурнирана врата Орев Рустик хоризонтал

Врата составена од чисто дрво ФУРНИР
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
35.620ден
Фурнирана врата Орев Рустик вкрстена

Врата составена од чисто дрво ФУРНИР
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
35.620ден
Фурнирана врата Храст Вертикал

Врата составена од чисто дрво ФУРНИР
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
22.670ден
Фурнирана врата Храст Хоризонтал

Врата составена од чисто дрво ФУРНИР
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
22.670ден
Фурнирана врата Орев Вертикал

Врата составена од чисто дрво ФУРНИР
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
25.260ден

 

Фурнирана врата Орев Хоризонтал

Врата составена од чисто дрво ФУРНИР
✔Ширина по мерка 60-100см
✔Каса штелувачка 8-29см
✔Висина 203-205см(можност за кратење/повисока)
✔Не се вклучени во цената рачки, монтажа.
✔15 Опции и комбинации(лизгачка,двокрилна,надсветло...)

Цена
25.260ден