Стиропорни панели со висококвалитетен 3D реалистичен принт. Отпорни на УВ зрачење и промена на боја. Отпорни на надворешни влијанија. Лесна монтажа со лепење со силикон-лепак за XPS.  Освем декоративната функција имаат и термо изолациона функција. Се продаваат на парче.

 

ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (653-216)

Парче: 120cm x 50cm /2 cm дебелина (0.6м2)

Цена
650 ден/парче
ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (653-215)

Парче: 120cm x 50cm /2 cm дебелина (0.6м2)

Цена
650
ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (659-203)

Парче: 120cm x 50cm /2 cm дебелина (0.6м2)

Цена
650ден/парче
ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (685-203)

Парче: 120cm x 50cm /2 cm дебелина (0.6м2)

Цена
650ден/парче

 

ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (675-203)

Парче: 120cm x 50cm /2 cm дебелина (0.6м2)

Цена
650ден/парче
ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (657-211)

Парче: 120cm x 50cm /2 cm дебелина (0.6м2)

Цена
650
ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (657-202)

Парче: 120cm x 50cm /2 cm дебелина (0.6м2)

Цена
650ден/парче
ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (650-204)

120cm x 50cm /2 cm дебелина (0.6м2)

Цена
650ден/парче
ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (651-218)

Парче: 120cm x 50cm /2 cm дебелина (0.6м2)

Цена
650ден/парче

 

 

ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (656-2001)

Парче: 120cm x 30cm /2 cm дебелина (0.36м2)

Цена
390ДЕН/ПАРЧЕ
ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (656-2002)

Парче: 120cm x 30cm /2 cm дебелина (0.36м2)

Цена
390ДЕН/ПАРЧЕ

 

ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (696-220)

Парче: 200cm x 50cm /4cm дебелина (1м2)

Цена
1600ден/парче
ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ (696-222)

Парче: 200cm x 50cm /4cm дебелина (1м2)

Цена
1600ДЕН/ПАРЧЕ

 


Стиропорни панели кој може да се фарбаат. Реалистичен 3D изглед. Дебелина од 5mm. Отпорни на УВ зрачење и промена на боја. Отпорни на надворешни влијанија. Лесна монтажа со лепење со силикон-лепак за XPS.  Освем декоративната функција имаат и термо изолациона функција. Се продаваат на кутија од 2М2. Таблите се 50cm x 50cm.

СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 0809
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 08104
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 898
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ БРАН ФАЛА 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ КАРИРАНО 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ ПИРАМИДА 3D
Цена
420ден/2м2

Стиропорни лајсни. Лесна монтажа со лепење со силикон-лепак за XPS. Може да се префарбаат. Идеални за поставување на скриено осветлување. Цените се за парче од 2М лајсна.

ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е11
Цена
65/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е14
Цена
90/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е18
Цена
60ден/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е21
Цена
160ден/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА ГРАВИРАНА Б6
Цена
210ден/2m
ЛАСНА СТИРОПОРНА ГРАВИРАНА Б21
Цена
240ден/2m
АГОЛ СТИРОПОРЕН NE18-01
Цена
100/парче
Силикон за стиропор BT
Цена
150ден/300ml
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е5
Цена
85ден/2м
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е7
Цена
100ден/2м

 


 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сметки над 10.000 ден. Доплата на карго за сметки под 10.000 ден.  

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.   

Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.