Димензии :

  • 2030х950х70 мм
  • 2030x900x70 мм
  • по мерка (30-40дена чекање)

Состав МДФ+метал


Отвор за монтажа + 2см од димензии

Правец на отварање
Навнатре
Нанадвор без перваз (30-40дена чекање)

Метална врата обложена со медијапан

Боја: Мат Бела

Полнење: камена волна

СИГУРНОСТ:

Дебелина на челикот на крилото  1.0 мм
Дебелина на челикот на рамката 1.4 мм Заклучување на 2 позиции
Дебелина на МДФ панел – 10мм

Кодиран клуч брава ДАФ + Секундарна брава патент клуч

 

ИЗРАБОТКА:

Медијапан импрегниран
Звучна изолација do 30db


ГАРАНЦИЈА:

3 години сервисна гаранција на сите модели. По мoнтажа добивате писмена заверена гаранција од овластената монтерска екипа.

*Не смее да биде дирекно изложена на сонце и вода