Дајте им живот на вашите ѕидови, изберете една од многуте нијанси што ги нудиме. Обојте ги вашите простории и дајте им нов изглед. Компјутерски нијансираните внатрешни поликолори се со врвен квалитет, отпорни на влијанија, еколошки и безбедни по човековото здравје. За секоја внатрешна и надворешна боја можно е тонирање според вашите желби во плаета од 1700 нијанси.

Прајмер В подлога Адинг

Oсновна акрилна подлога импрегнатор за ѕидни површини, се користи за подготовка на стари и нови површини пред бојадисување


Се разредува со вода во сооднос 1:4. Потрошувачка за 1л 4-7м2

Цена
130ден/1л 600ден/5л
Глет Маса 20кг Адинг

Глет маса од производителот Адинг Смеса за израмнување (глетување) на внатрешни ѕидни и плафонски површини малтерисани или изведени од бетон, гипскартон и сл.
Потрошувачка за слој од 1mm - 1.25 kg/m²

Цена
380 ден
Клима Фино Глет Маса
Цена
480 / 20кг
Глет Маса Биофиниш 25кг

Глет маса за внатрешна употреба, на база на вар. Потрошувачка: ca. 1,0kg/m2 по милиметар Се извлекува на нула. Исклучително лесно се обработува. Одлично исполнува. 

Цена
550ден

 

 
Адинг поликолор

Боја изработена врз база на водени дисперзии. Се применува за завршна обработка на внатрешни ѕидни и плафонски површини. Се карактеризира изразена бела боја и бактериолошка отпорност и способност за покривање големи површини. Потрошувачка 2 0,35 - 0,45 kg/m2

Цена
970ден/25кг 280ден/5кг
Дивина Оптима Поликолор
Цена
1380 ден/15л 550ден/5л
Максипол

МAXIPOL е еколошка боја за внатрешни ѕидни површини. Се одликува со исклучителна белина, висока покривност, паропропусност и отпорност на суво бришење. Погоден е за боење на сите видови суви и тврди површини: фино малтерисувани вертикални и плафонски површини, бетон, влакнесто-цементни површини и гипс картонски плочи

Цена
1030ден/15л 330ден/3л
Поликолор Bekament 

поликолор Bekament внатрешна класична боја за ѕидни и тавански површини, се разредува со вода 10%. 

Потрошувачка 12м2/l. Погоден за гипс картон, малтерисани површини. Можност за тонирање во многу бои.

 

Цена
1050ден/25л
Боја отпорна на мувла

MAXIDIS F е внатрешна, водоотпорна, акрилна  боја, високо отпорна на габи и мувла со извонредна покривност, белина, пропустливост на пареа и отпорност на влажно чистење.Потрошувачка 12m2/l за еден слој.

230
ден/0,65Л
720ден/3л
3200ден/15л

Минерелен Абриф 25кг

Минерален завршен малтер за обработка на внатрешни и надворешни ѕидови. Доколку се нанесува на надворешни ѕидови, задолжително се премачкува со фасадна боја.Потрошувачка 10м2 со една вреќа. Достапен во гранулации од 1мм 1,5мм(мазен) и 2мм

Цена
390 ден
Фасадна боја АдингФас

Премиум акрилна фасадна боја, отпорна на влага и екстремни надворешни влијанија. Парапропусна боја што овозможува "дишење" на ѕидовите. Одлична покривност и мат изглед. Можност за тонирање во голем број на  нијанси. Се користи и како внатрешна боја отпорна на мувла,влага и нечистотии. Потрошувачка за два слоја 1л=2м2
25кг - 2450ден
5кг- 560ден 
1кг - 150ден

Боја за бетон Nevena 1кг

Боја за бетон, акрилна растворлива во вода, боја со голема покриеност за заштита и декорација на бетонски површини.

Отпорен на абење, УВ стабилен, издржлив и лесен за нанесување. Достапна во сива,бела,темно кафена и сатинобер боја

Цена
220ден.

 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сметки над 10.000 ден. Доплата на карго за сметки под 10.000 ден.  

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.   

Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.