Греењето на пелет е еден од најефикасните и најеколошките начини на греење. После големо и детално истражување на пазарот ви ги преставуваме котлите и камините на пелет кој се со најдобар сооднос цена/квалитет. 100% стоиме зад нашата понуда, а за тоа говори и 5 годишната продажба од кој 99% без рекламации додека 1% со решени рекламации.

nova_25.png
Нова 25кв парно

Капацитет на загревање m2: 180

Надворешни димензии: 61x128x63cm

Капацитет на резервоар 30 Kg

Модерен нов дизајн

Цена
79.950 ден
nova_30.png
Нова 30кв парно

Капацитет на загревање m2: 230

Надворешни димензии: 61х133x63cm

Капацитет на резервоар 35 Kg

Модерен нов дизајн

Цена
86.100 ден
duvalka.png
Вега 12кв дувалка

Капацитет на загревање m2: 100

Надворешни димензии: 53,8x68x108cm

Капацитет на резервоар 15 Kg

Дувалка за две простории

Цена
51.500 ден
solara.png
Солара 6КВ Дувалка

Капацитет на загревање m2: 50

Надворешни димензии: 50*47*80 cm

Капацитет на резервоар 12.5 Kg

Цена
36.000ден

 

tukuna.png
Тукуна 8КВ Дувалка

Капацитет на загревање m2: 70

Надворешни димензии: 48*63*100 cm

Капацитет на резервоар 15 Kg

Цена
39.000ден
karina.png
Карина 10КВ Дувалка

Капацитет на загревање m2: 90

Надворешни димензии: 48*63*105 cm

Капацитет на резервоар 15 Kg

Цена
42.500ден

 

minima.png
Минима 12КВ парно

Капацитет на загревање m2: 100

Надворешни димензии: 61*55*86 cm

Капацитет на резервоар 20 Kg

Можност за котел варијанта

Цена
57.500ден
alba.png
Алба 18КВ парно

Капацитет на загревање m2: 130

Надворешни димензии: 61*56*91 cm

Капацитет на резервоар 22 Kg

Можност за котел варијанта

Цена
66.900ден
auriga.png
Аурига 25КВ парно

Капацитет на загревање m2: 180

Надворешни димензии: 61*56*106 cm

Капацитет на резервоар 30 Kg

Можност за котел варијанта

Цена
72.900ден

 

minimaks.png
Минимакс 27КВ парно

Капацитет на загревање m2: 200

Димензии в112х62х62cm

Капацитет на резервоар 30 Kg

Цена
77.900ден
maksima.png
Максима 33КВ парно

Капацитет на загревање m2: 250

Димензии в130х73х69cm

Капацитет на резервоар 40 Kg

Цена
85.500ден
orion.png
Орион 42КВ парно

Капацитет на загревање m2: 330

Димензии в160х73х69cm

Капацитет на резервоар 60 Kg

Цена
91.000ден

 

venus.png
Венус 12КВ парно

Капацитет на загревање m2: 100

Надворешни димензии: 69*66*90 cm

Капацитет на резервоар 20 Kg

Цена
79.500ден
astra.png
Астра 18КВ парно

Капацитет на загревање m2: 130

Надворешни димензии: 61*63*101 cm

Капацитет на резервоар 22 Kg

Цена
85.900ден
kosmo.png
Космо 25КВ парно

Капацитет на загревање m2: 180

Надворешни димензии: 61*63*115 cm

Капацитет на резервоар 30 Kg

Цена
90.500ден
luka.png
Лука 8КВ Дувалка

Капацитет на загревање m2: 51

Димензии: 500*470*940 mm

Капацитет на резервоар 23 Kg

Цена
46.300ден Лука Ц 40.100ден
komo.png
Комо 15.5КВ парно

Капацитет на загревање m2: 100

Димензии: 520*570*1010 mm

Капацитет на резервоар 25 Kg

Цена
77.800ден
komo_21.png
Комо 21КВ Парно

Капацитет на загревање m2: 135

Димензии: 582*620*1200 mm

Капацитет на резервоар 45 Kg

Цена
81.600ден

 

 

dino.png
Дино 17КВ парно

Капацитет на загревање m2: 110

Димензии: 574*568*1237 mm

Капацитет на резервоар 45 Kg

Цена
96.400ден
komo_kompakt.png
Комо Компакт 23КВ парно

Капацитет на загревање m2: 150

Димензии: 590*642*1222 mm

Капацитет на резервоар 45 Kg

Цена
90.200ден
grande.png
Гранде 28КВ парно

Капацитет на загревање m2: 180

Димензии: 1400х743х1010мm

Капацитет на резервоар 200 Kg

Цена
115.100ден

 


 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сите типови на камини и котли.

 5 години гаранција на механика, бесплатно прво пуштање во употреба и обезбеден сервис. 

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.