Греењето на пелет е еден од најефикасните и најеколошките начини на греење. После големо и детално истражување на пазарот ви ги преставуваме котлите и камините на пелет кој се со најдобар сооднос цена/квалитет. 100% стоиме зад нашата понуда, а за тоа говори и 5 годишната продажба од кој 99% без рекламации додека 1% со решени рекламации.

Вега дувалка


 

solara.png
Солара 6КВ Дувалка

Капацитет на загревање m2: 50

Надворешни димензии: 50*47*80 cm

Капацитет на резервоар 12.5 Kg

Цена
41.900 -5% попуст = 39.805 ден

 

tukuna.png
Тукуна 8КВ Дувалка

Капацитет на загревање m2: 70

Надворешни димензии: 48*63*100 cm

Капацитет на резервоар 15 Kg

Цена
47.970 -5% попуст = 45.571 ден
karina.png
Карина 10КВ Дувалка

Капацитет на загревање m2: 90

Надворешни димензии: 48*63*105 cm

Капацитет на резервоар 15 Kg

Цена
51.900 -5% попуст = 49.305 ден

 

minima.png
Минима 12КВ парно

Капацитет на загревање m2: 100

Надворешни димензии: 61*55*86 cm

Капацитет на резервоар 20 Kg

Можност за котел варијанта

Цена
62.600 -5% попуст = 59.470 ден
alba.png
Алба 18КВ парно

Капацитет на загревање m2: 130

Надворешни димензии: 61*56*91 cm

Капацитет на резервоар 22 Kg

Можност за котел варијанта

Цена
67.500ден (АКЦИЈА)
auriga.png
Аурига 25КВ парно

Капацитет на загревање m2: 180

Надворешни димензии: 61*56*106 cm

Капацитет на резервоар 30 Kg

Можност за котел варијанта

Цена
73.800ден (АКЦИЈА)

 

minimaks.png
Минимакс 27КВ парно

Капацитет на загревање m2: 200

Димензии в112х62х62cm

Капацитет на резервоар 30 Kg

Цена
91.200 -5% попуст = 86.640 ден
maksima.png
Максима 33КВ парно

Капацитет на загревање m2: 250

Димензии в130х73х69cm

Капацитет на резервоар 40 Kg

Цена
97.350 -5% попуст = 92.482 ден
orion.png
Орион 42КВ парно

Капацитет на загревање m2: 330

Димензии в160х73х69cm

Капацитет на резервоар 60 Kg

Цена
110.270 -5% попуст = 104.756 ден

 

venus.png
Венус 12КВ парно

Капацитет на загревање m2: 100

Надворешни димензии: 69*66*90 cm

Капацитет на резервоар 20 Kg

Цена
84.200 -5% попуст = 79.990 ден
astra.png
Астра 18КВ парно

Капацитет на загревање m2: 130

Надворешни димензии: 61*63*101 cm

Капацитет на резервоар 22 Kg

Цена
90.400 -5% попуст = 85.880 ден
kosmo.png
Космо 25КВ парно

Капацитет на загревање m2: 180

Надворешни димензии: 61*63*115 cm

Капацитет на резервоар 30 Kg

Цена
95.300 -5% попуст = 90.535 ден
luka.png
Лука 8КВ Дувалка

Капацитет на загревање m2: 51

Димензии: 500*470*940 mm

Капацитет на резервоар 23 Kg

Цена
46.400 -5% попуст = 44.080 ден Лука Ц 43.000 -5% = 40.850 ден
komo.png
Комо 15.5КВ парно

Капацитет на загревање m2: 100

Димензии: 520*570*1010 mm

Капацитет на резервоар 25 Kg

Цена
84.200 -5% попуст = 79.990 ден
komo_21.png
Комо 21КВ Парно

Капацитет на загревање m2: 135

Димензии: 582*620*1200 mm

Капацитет на резервоар 45 Kg

Цена
87.400 -5% попуст = 83.030 ден

 

 

dino.png
Дино 17КВ парно

Капацитет на загревање m2: 110

Димензии: 574*568*1237 mm

Капацитет на резервоар 45 Kg

Цена
102.400 -5% попуст = 97.280 ден
komo_kompakt.png
Комо Компакт 23КВ парно

Капацитет на загревање m2: 150

Димензии: 590*642*1222 mm

Капацитет на резервоар 45 Kg

Цена
94.800 -5% попуст = 90.060 ден
grande.png
Гранде 28КВ парно

Капацитет на загревање m2: 180

Димензии: 1400х743х1010мm

Капацитет на резервоар 200 Kg

Цена
131.850 -5% попуст = 125.257 ден

 


 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сите типови на камини и котли.

 5 години гаранција на механика, бесплатно прво пуштање во употреба и обезбеден сервис. 

За референци и препораки погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.